Ceca je u OVOJ ZGRADI živela pre udaje za Arkana! Komšije otkrivaju tajne njenog tadašnjeg života (FOTO)

Cveće su joj slali i okupljali se ispred njene zgrade

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović udala se za Željka Ražnatovića Arkana 1995. godinea, od 1997. godine živi u velelepnoj vili Ljutice Bogdana u Beogradu.

Pre nego što je upoznala pokojnog muža Ceca je već živela u glavnom gradu Srbije, budući da je još u tom periodu uspešno gradila pevačku karijeru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zanimljivo je da se Ceca davne 1993. godine iz Žitorađe preselila u Beograd, tada je već imala nekoliko snimljenih albuma. Pevačica se doselila u zgradu na Vračaru, gde je živela u stanu prijateljice Dragice, dok je čekala da se renovira stan koji je pazarila na Banovom Brdu.

Pre Bogdana Ceca je volela OVOG FRAJERA: Bavi se ozbiljnim biznisom, danas izgleda bolje nego ikad (FOTO)

Ceca je kratko živela u Kalenićevoj ulici, ali njene tadašnje komšije se i dalje sećaju tog perioda.

Foto: Prinstcreen/Google maps

“Jao dobro ste me podsetili. Uvek se svima nama ljubazno javljala i pozdravljala, a bila je prelepa. Kao anđeo”, rekla je za “Blic” svojevremeno jedna starija gospođa iz Kalenićeve ulice, koja je bila Cecina komšinica.

Isplivali detalji upoznavanja Cece sa Bogdanovim RODITELJIMA: Dočekali je srdačno, svi ODUŠEVLJENI njom

“Kada je snimila “Kukavica” i “Šta je to u tvojim venama” ljudi su se ispod prozora skupljali i pevali njenu pesmu. To je bilo da ne poverujete, celom ulicom je odjekivala ta pesma, cveće je svakim danom stizalo ovde u Kalenićevoj. Koliko je to bilo cveća, mislim da je mogla da otvori najveću cvećaru u Beogradu”, ispričala je gospođa koja je zamolila da se njeno ime ne pominje u novinama.

Kuća Cece Ražnatović, Foto: Printscreen/Instagram

Ceca Ražnatović, tada Veličković, živela je nekoliko meseci u Kalenićevoj ulicim, a potom se preselila u svoj stan na Banovom Brdu. Ceca je 1994. godine upoznala Željka i sa njim započela zajednički život u Dilomatskom naselju, gde su živeli sve do 1997. godine kada su se preselili u vilu u Ljutice Bogdana.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar