Hitan sastanak u Milanu pred meč sa Zvezdom: Upalila se crvena lampica na San Siru!

Milan se posle dugogodišnje suše našao na 1. mestu u odmaklom delu sezone, ali je u poslednja četiri kola dva puta izgubio, pa polako, ali sigurno, upada u krizu rezultata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Spada/LaPresse via AP

U fudbalskom klubu Milan je održan hitan sastanak pred meč sa Crvenom zvezdom u četvrtak u okviru Lige Evrope.

Uvertira za taj duel bila je katastrofalna za italijanskog velikana, koji je sa 0:2 poražen u Speciji, pa je trener Stefano Pioli hitno morao da porazgovara sa igračima, kako bi se analizirao poraz i napravila adekvatna priprema za težak raspored.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Korijere dela Sera” piše da trener nije bio zadovoljan pristupom igrača i želi da bude siguran da ovako nešto neće više da se ponovi. Pioli želi da ponovo radi na vraćanju timskog duha, koji je ekipu doveo na vrh tabele Serije A (doduše, sad je Inter zaseo na čelo).

Milan se posle dugogodišnje suše našao na 1. mestu u odmaklom delu sezone, ali je u poslednja četiri kola dva puta izgubio, pa polako, ali sigurno, upada u krizu rezultata. Inter je sada prvi sa 50 bodova, Milan ima 49, a raspored “rosonera” je katastrofalan. Posle Zvezde igraju “derbi dela madonina” s Interom, a onda sledi revanš sa Zvezdom, pa duel sa Romom.

“Najveća greška bi bila potcenjivanje u Ligi Evrope, Pioli mora ukazati poverenje najboljima u Beogradu. Doći na meč protiv Intera sa dva vezana poraza, ili sa remijem i porazom, veliki je rizik da se ekipa dovede u očaj, u trenutku kada su potrebni samopouzdanje i hrabrost. Na Marakani će se voditi bitka protiv tima koji će po tradiciji i karakteristikama fizičku igru i duel staviti iznad svega. Zato je potrebna želja za borbom i spremnost da bi se u derbi ušlo sa pravom energijom”, piše portal Milanpress.it, koji je svojevrsni blog navijača, gde svako sme da kaže šta god poželi.

I eto, nimalo dobra situacija za “rosonere” pred put za Beograd. Može li Zvezda to da iskoristi?

Neviđeno! Napadač Napolija ušao u svlačionicu Juventusa, tražio Ronalda – a on na masaži… (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar