Ana Korać tužila Maju: Traži odštetu od 3 MILIONA, Marinkovićevoj preti ZATVOR?!

Starleta nema milosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Ana Korać tužila je Maju Marinković zbog informacija koje je iznosila u Zadruzi 3, ali i u raznim intervjuima koje u povredile ugled i čast Koraćeve.

“Ani je presmešno koliko je Maja kopira, ne može da veruje da nju nije blam da baš toliko daleko ide i da bukvalno kupuje i identičnu garderobu. Čak i ponašanjem pokušava da bude kao Ana, kao ona je flegma i smeška se kada je napadaju, ali ne ume, ne ide joj, ispada baš smešna. I za to može da je tuži, ali neće. Tužila jer je u Zadruzi 3 iznosila kako zna da je Ana radila kao prostitutka, da je kao maloletna bila u striptiz baru i da je podvodila žena koja je držala taj striptiz klub, a koja više nije među živima. Aninu porodicu su te informacije dotukle i zato želi da se obračuna s Majom na sudu. Za sve što je rekla mora da ima čvrst dokaz, a ona naravno nema ništa, jer je iznela neistinu”, priča za “Star” izvor blizak Koraćevoj i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ana Korać POKLONILA Maji Marinković HALJINU, ona je izljubila: Jedino ovu nemaš od onih koje sam nosila

“Ana je tuži za klevetu, za pretrpljeni bol i za narušavanje ugleda, traži tri miliona, a pošto ne verujem da Maja ima te pare, može da ode i u zatvor. Ana baš nema milosti, jer ni Maja nije imala kada je na taj način vređala i pokušala da je sroza. Devojka je zaljubljena u Anu, ali pošto ni nakon dvesta operacija ne može da bude Ana, ona je počela da je mrzi, prezire je što nije kao ona. To je ozbiljan psihički poremećaj. Advokati su savetovali Anu da se pozove i na to, s obzirom da je Maja opsednuta, a ako je neuračunljiva, ko zna šta sve može da joj uradi”, završava izvor.

Prvo ročište bi trebalo da se održi početkom aprila, zbog čega će Maju izvesti iz Zadruge kako bi dala izjavu pred sudijom, piše pomenuti list.

Karić i Jovana pred RASKIDOM zbog Ane Korać! Žestoko su se POSVAĐALI, on izleteo napolje (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar