Nedeljni NOVČANI horoskop: Pred Blizancima CRNI DANI, Ribama turbulentno, a Lavovi RAZBIJAJU

Astrolozi su za svaki znak dali detaljno predviđanje finansijske situacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ovan

Na poslu vas očekuje iznenađenje, i od vas će zavisiti da li je prijatno ili neprijatno! Morate da budete otvoreniji ove nedelje, ako mislite da vam je učinjena nepravda po pitanju novca, to i recite onome ko je kriv. U četvrtak ćete imati odličnu šansu da zaradite dodatni novac, a već za vikend vaše misli zaokupiće mašta i moguće je da ćete dobijeni novac potrošiti na rezervaciju kraćeg putovanja.

Bik

Ova nedelja će za vas početi sjajno! Imaćete utisak kao da ste sve vreme pod srećnom zvezdom, u svakom polju pa i polju novca. Ali pazite, Bikovi, neće potrajati dugo – nakon blistava tri dana, u četvrtak vam stiže veliki rizik kada su finansije u pitanju. Imaćete priliku da rizikujete a to može mnogo da vas košta. Bolje je da budete oprezni, nego da upadnete u dugove, piše Alo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Blizanci

Bićete zaokupljeni osećanjima ove nedelje i važno je da ne dozvolite da vam glava bude “u oblacima”. Velika je verovatnoća da ćete zbog toga napraviti jako loš finansijski potez! Možda ćete samo zaboraviti da platite neki račun, ali možda ćete čak zagubiti važne papire vezane za finansije. Budite oprezni, Blizanci, ove nedelje zvezde nisu na vašoj strani kada je novac u pitanju, i sva odgovornost za novčani uspeh ili neuspeh je samo na vama. Ali ne brinite, već tokom vikenda ta “zla” sreća će proći! Imaćete priliku i da potrošite neke pare na nešto što ste tajno želeli već nedeljama.

Rak

Za vas će ova nedelja biti veoma emotivna, i očekujte veoma velike troškove kada je u pitanju kuća i porodica. Na poslu će vam biti OK, ali će vas finansijske brige oko tog problema prilično zaokupljati. Ne možete uvek sve sami da rešite, Rakovi, znajte to i potražite pomoć. Pametna odluka će vas spasti velikih troškova. U četvrtak slobodno budite malo sebični i potrošite novac na sebe. Vikend je opet trenutak kada bi trebalo da prištedite i sebe, i svoj novčanik!

Lav

Savršena nedelja za svakoga rođenog u znaku Lava! Na poslu će sve biti sjajno, u privatnom životu takođe, a vama ostaje samo da uživate! U utorak i sredu ćete imati iznenadni nalet energije i promućurnosti – ako vam predstoje odluke o novcu, donesite ih tokom ta dva dana, ne pre i ne posle! Već neko vreme imate jednu ideju i moguće je da će vam upravo ona doneti novac.

Devica

Nedelja troškarenja za Device! Provešćete celu nedelju kao da ste milioner na odmoru, i dobro preračunajte da li smete to sebi da dozvolite. Zvezde kažu da smete, ali je na vama da svedete račun i procenite da li bi trebalo ipak nešto da ostavite sa strane. Već u ponedeljak ćete odlučiti da potrošite veću svotu novca, ali znajte da će vam ova odlična energija “iscuriti” već u četvrtak. Ako niste obavili tu kupovinu do sredine nedelje, sačekajte jer će onda sledeća nedelja biti bolji trenutak.

Vaga

Nedelju započinjete nervozno, ali nema potrebe za tim. Čeznućete za redom i organizacijom, što znači da su velike šanse da ćete ove nedelje kupiti nešto od nameštaja vezano za organizaciju. Možda su to polica, plakar ili jednostavno kutije, ali priuštite to sebi jer vam je od velike važnosti za osećaj harmonije. Veću kupovinu obavite preko nedelje, za vikend vam zvezde nisu naklonjene kada je novac u pitanju. Neka najveći trošak bude naručivanje hrane, ako želite da se počastite.

Škorpija

Pomoć drugih vam je neophodna ove nedelje. Nećete pozajmljivati novac, ali je neka računica koju ste sami napravili prevazišla vaše mogućnosti i potreban vam je dobar savet. Imate više pitanja nego odgovora kada su finansije u pitanju, i važno je da vam neko sve dobro rastumači. U četvrtak se čuvajte osobe koja želi nešto da vam proda, prevariće vas, verujte svom instinktu! Vikend je trenutak kada ćete se vratiti u balans i početi da kujete dobre planove kada je novac u pitanju.

Strelac

Vama su ove nedelje potrebni papir i olovka! Imate mnoštvo planova kako da potrošite novac, i dok srce govori “samo napred”, vaš nemirni mozak govori “stani i izračunaj”! Dugo ste stagnirali, Strelčevi, i nakupili ste svotu novca za koju tačno znate šta s njom želite da uradite. Stavite sve na papir i znajte da je kraj nedelje najbolji trenutak za veći trošak.

Jarac

Ponedeljak je dan kada će vam se roditi nova ideja koja može da vam donese ogroman dobitak! U utorak i sredu ćete shvatiti da niste sami, i da postoje ljudi koji mogu da vam pomognu, da se udružite i napravite nešto o čemu već dugo razmišljate. Planova je mnogo, vremena malo i morate da budete potpuno fokusirani da biste izgurali svoju ideju. U četvrtak i petak nisu dobri dani za novac, bićete premoreni i zvezde vam neće biti naklonjene. Dobro se pazite džeparoša ako ćete “jurcati” da pozavršavate sve obaveze!

Vodolija

Nestrpljivi ste jer čekate novac koji nikako da stigne. Ovo traje predugo, zar ne? Nemojte se nervirati jer time ništa nećete dobiti. Nemojte, opet, ni biti stidljivi – ako je u pitanju neko ko vam duguje novac, budite jasni u razgovoru s tom osobom. Četvrtak i petak su dobri dani za dobitak novca, a kada konačno razrešite taj problem, vikend posvetite razgledanju stvari koje su vam potrebne.

Ribe

Sreća je na vašoj strani ove nedelje, ali okolnosti nisu. Očekujte veoma turbulentne emocije, naročito na poslu. Vi se pritajite, znate da niste u korenu problema i ne dozvolite da “potkači” i vas. Zvezde kažu da potajno želite da promenite posao i da već imate drugu opciju koja bi vam finansijski više odgovarala. Utorak i sreda biće haotični dani puni nepredviđenih troškova, četvrtak je dan kada bi trebalo da okušate sreću.

Njih čuvaju više sile: Baba Vanga se NASMRT PLAŠILA ova 3 horoskopska znaka



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar