Ana Nikolić OSTAVILA crnogorskog biznismena! Ne zanimaju je muškarci više, prioritet ćerka i karijera

"Nemam nameru više nikome da se pravdam i govorim da li imam nekog ili nemam. Moj život moja stvar", rekla je Ana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Youtube

Kako Kurir saznaje, pevačica Ana Nikolić opet je slobodna žena. Navodno, pevačica je raskinula vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom Bukvićem.

Njihova ljubav je bila tajna i turbulentna, a kako su u poslednje vreme imali razmirice i nesuglasice odlučili su da stave tačku na svoju vezu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako kažu Anine drugarice, Boško je previše opterećivao i mešao joj se u privatne stvari, što je njoj smetalo. Ona nije htela ni da ga zbližava sa članovima svoje porodice, kao ni da ga predstavi javnosti.

Zbog svega toga Ana je odlučila da joj prioritet bude ćerkica i karijera, dok će ljubav morati da sačeka. Nikolićeva je trenutno zaokupirana poslom.

Foto:Printscreen/Youtube

Kako piše Kurir, status slobodne žene Ani izuzetno prija i ne namerava u skorije vreme da uđe u vezu s nekim muškarcem. Želi neki period da bude sama, a u tome je podržavaju bliski prijatelji i porodica koja joj je na prvom mestu.

Posle razvoda sa Stefanom Đurićem Rastom, Ana je neadvno izjavila da nema nameru više da javno govori o svom životu, niti da javno predstavlja svoje buduće partnere.

Ana Nikolić STRAHUJE za svoje bližnje: Bojim se da će mi, kad uključim telefon, javiti da je neko UMRO

“Nemam nameru više nikome da se pravdam i govorim da li imam nekog ili nemam. Moj život moja stvar”, rekla je Ana nedavno u jednom od intervjua.

Ana nije želela da se izjasni povodom ovih navoda.

Zaradili BASNOSLOVNE SUME od samo jedne pesme: Ana Nikolić samo od ovog hita uzela 300.000 evra!



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar