Katastrofa na pomolu: Novaku Đokoviću pukao mišić, da li je ovo kraj za Srbina u Melburnu?

Svi smo se nadali da će vesti o ovome da budu malo bolje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Srpski teniser i najbolji svetski as Novak Đoković posle meča je otkrio strašne vesti.

Kako stvari stoje, njemu je u drugom setu pukao mišić, zbog čega je i tražio onaj medicinski tajm-aut, a kako sam kaže, veliko je pitanje hoće li moći da nastavi takmičenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Novače, čestitamo, rekla mu je Barbara, a on je počeo da otvara dušu:

“Očigledno se mentalno i emotivno osećam sjajno. Veliko olakšanje, pošto sam u ovakvim uslovima slavio. Ovo je baš jedinstveno iskustvo za mene. Jedan od najboljih trenutaka o mojoj karijeri. Znate da ne želim da pričam o intenzitetu i nivou povrede, to neće napraviti preveliku razliku, jer ljudi ne shvataju kako sam se osećao na početku trećeg seta. U glavi sam vodio debatu sa sobom da li da odustanem. Nisam mogao da se krećem, mogao sam samo da serviram. Pogodio sam dva prva servisa i znao sam da mi je dobar servis jedina šansa. U petom setu je bilo bolje, počeo sam malo da igram, da bolje riterniram. Dobio sam taj krucijalni brejk, ali sam malo i zabrinut jer ne znam šta se dešava. Mislim da je pukao mišić, veoma čudan osećaj i bol posle jednog od riterna. Odmah sam znao da nešto nije u redu, što mi je potvrdio fizioterapeut ATP. Nemam sjajna iskustva sa kidanjem i naprslinama mišića. Nastavak turnira je u oblacima, ne znam hoću li moći da izađem na teren za dva dana”.

Do meča sa Milošem Raonićem, koji ga nije pobedio nikada u 11 navrata, ostalo je samo dva dana, tako da je veoma teško zamisliti da se puknuti mišić za toliko vremena oporavi. No, ipak je to Nole, pa ništa nije nemoguće…

Đoković naplašio navijače, pa nastavio pohod ka večnosti: Drama kakvu samo tenis može da režira!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar