Otišla sam na operaciju grudi, a probudila sam se sa OGROMNOM zadnjicom: Život mi je uništen! (FOTO)

Plastična operacija joj je upropastila život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Lyubov Laufer / East2West News / Profimedia

Psiholog Ljubov Laufer (45) našla se u pravom paklu nakon pogrešno izvedene plastične operacije koja joj je unakazila telo.

“Sve sam izgubila – moj posao i porodicu, jer ne smem da spavam u istoj prostoriji sa suprugom, a on se plaši i da me zagli”, priča Ruskinja koja je gorko zažalila nakon odluke da poveća grudi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je prošle godine imala uspešnu operaciju kojom su iz njenih grudi izvučeni implanti koji su se inficirali, hirurg Tatjana Romanovska je Lauferovoj predložila novi zahvat “lipofiling”, kojim će se sa raznih delova njenog tela uzeti masne naslage i ubrizgati u grudi i zadnjicu.

Ljubov je otišla na operaciju u Novosibirsk i u poslednjem trenutku joj je saopšteno da će je umesto Romanovske, operisati njen kolega Rustan Kurmanbaev.

Foto: Lyubov Laufer / East2West News / Profimedia

“Posle operacije koja je trajala 5 sati probudila sam se u nesnosnim bolovima i morali su da mi daju kiseonik jer sam bez prestanka imala grčeve. Bila sam užasnuta kada sam videla svoje grudi, i nisam znala kako ću živeti s njima. Ali, najgore je bilo kada sam shvatila da sam se probudila sa ogromnom zadnjicom koju nisam želela”, navodi Ljubov i nastavlja:

Foto: Lyubov Laufer / East2West News / Profimedia

“Imam 55 kilograma i sa raznih mesta na telu mi je izvađeno oko 2 litra masnih naslaga, i većina je otišla u moju zadnjicu. Stomak mi izgleda kao da je isečen na dva dela, grudi su mi mlitave, izobličene i različite veličine. Lekari u Moskvi su bili šokirani kada su videli ožiljke na mom telu”, objašnjava Laufer.

Foto: Lyubov Laufer / East2West News / Profimedia

Nakon što je svoju priču objavila na društvenim mrežama, hirurg koji ju je operisao ju je tužio sudu, ali je spor izgubio.

Nesrećna Ljubov trenutno pokušava da preko etičkog komiteta Ruskog uduženja plastičnih hirurga pokrene postupak protiv Kurmanbaeva zbog niza propusta tokom operativnog zahvata.

 

Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar