Ruška Jakić pokazala sliku iz mladosti: Ostaćete bez daha od njene lepote (FOTO)

"Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet", iskrena je Ruška

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Pink

Nekadašnja voditeljka kultne emisije “Ljubav i moda” Ruška Jakić, koju još zovu i beogradska „dama od stila“, pokazala je svoju fotografiju na kojoj ima 19 godina.

Ruška je celu svoju karijeru isticala da je od vitalnog značaja da čovek voli i poštuje sebe, kako bi i drugi mogli da ga vole.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pokazavši fotgrafiju gde je ona sa 19 godina, Ruška je prokomentarisala: “Vidite, a sad imam 40”.

U jutarnjem programu na Pinku, Ruška je izjavila:

Foto:Printscreen/Pink

“Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu.  Danas više ne znaš od silikona, ja kažem danas svi imaju imaju višak silikona a manjak pameti i to je njihova ulaznica. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet. Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis”.

Voditeljka “Pinka” ŠOKIRALA priznanjem: OPALILA bih šamar Viki Miljković!

Podsetimo, Ruška Jakić se udavala i razvela tri puta, te i dalje smatra da za njenu pravu ljubav nije kasno, ona ima ćerku Anu Nadeždić, koja je udata  i živi u Italiji sa suprugom, gde zajedno vode firmu koja se bavi motivacionim govorništvom.

Lepa doktorka ZAPALILA studio Pinka! Nakon opaske voditelju, progovorila o VAŽNOJ temi (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (6)

  1. Uz sve postovanje njenih godina, ali je ona primer kako ne treba staroja osoba da se sminka. Preterano samopouzdanje ili narcizam je bolest!

    Odgovori
  2. Zar ona da kritikuje devojke sa silikonima?I sama je radila korekcije misleći da će izgledati mlađe i lepše,a stavila bi i silikone da nema 100 god.Strašilo

    Odgovori

Ostavite komentar