Lidija Vukićević NAPADNUTA zbog Mike Aleksića: Ne OPTUŽUJ, ako ne razumeš!

Lidija odbija da osudi Aleksića, zbog čega se našla na meti pojedinaca na društvenim mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Optužbe koje su bivše učenice iznele protiv Mike Aleksića naišle su na osudu većine glumaca, ali Lidija Vukićević nije među njima, što je prouzrokovalo da bude meta napada na internetu.

“Ja Miku ne znam, ali ne mogu da ga optužujem dok to ne urade oni koji su školovani za to. Ukoliko ima istine, videćemo. Ono što nije u redu, to je da bacamo kamen pred rudu, svi kažu treba doživotna – na osnovu čega, još uvek neispitanih informacija? Čak i da je to tačno, ja ne mogu da razumem jednu stvar, što se nije ranije reagovalo”, rekla je Lidija gostujući u emisiji
„Balkan info”, ne zaustavivši se na ovome, već je prokomentarisala i roditelje devojaka koje su iznele optužbe.

Lidija Vukićević ŠOKIRALA izjavom o Miki i krivicu svalila na GLUMCE: “Strašno je šta mu rade”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Da sam bila u toj situaciji, odmah bih reagovala, ne mislim na devojke, nego na sve koji su znali. Pitanje je roditelja, da li je moguće da je moje dete silovano sedam puta, i to kako silovano, i da ja tu ništa ne primećujem. Je l’ to bio nož pod grlo? Znam šta znači silovanje, to je nešto nasilno. Sve mi je tu malo nejasno, iz tog razloga ne mogu, niti želim da osuđujem”, rekla je glumica, i izazvala ogorčenje brojnih ljudi, koji se nisu mogli uzdržati. već su osuli paljbu po njoj u komentarima.

Foto: Milena Arsenic/011info-com

„Ne znam zašto je teško staviti se u situaciju žrtava”, „Bolje ti je da ćutiš nego što tako komentarišeš” i „Ne optužuj, ako ne razumeš”, bili su samo neki od preovlađujućih negativnih komentara, ali šta o njima misli Lidija nismo saznali do zaključenja ovog broja štampanog izdanja Objektiva, jer je ostala nedostupna za komentar.

Foto: Objektiv.rs

Lola Stojanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Pa i Jelena Tinska je “ubola u metu”! Ne poznajem tog Miku ,ali Milena R. koja je čekala da dobije uloge u Srb. i Rusiji, a u međuvremenu bila 4 godine na klasi kod Mikine žene...devojka je “odradila” toliko toga da bi se potom setila “silovanja”❓Ako je umislila da će postati glumica u rangu Milene Dravić, Stupice, Seke S.- promašila je temu!

    Odgovori

Ostavite komentar