Ljepoja iznesen iz šteka Velje Nevolje u sportskim torbama? Novi detalji gnusnog ZLOČINA Belivukove ekipe

Pored ovog čoveka, postoje operativni podaci za još nekolicinu ljudi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

U toku su pregovori oko dobijanja statusa zaštićenog svedoka u postupku protiv organizovane kriminalne grupe, koju predvode Veljko Belivuk i Marko Miljković, vođa navijačke grupe “Principi”.
Reč je, kako saznaju “Novosti”, o najmanje jednom osumnjičenom koji je spreman da objasni sve detalje likvidacija Gorana Veličkovića Goksija, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje.

Operativci MUP i BIA na pragu su da rasvetle i nestanak Lazara Vukićevića sredinom oktobra na Banovom brdu u Beogradu. On je namamljen, a sa njim su nestala još dvojica momaka, kao i blindirani auto.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U uklanjanju tragova otmice Vukićevića učestvovali su i visoki rukovodioci jedne policijske službe u okviru Uprave kriminalističke policije – navodi naš izvor. – Taj rukovodilac više nije u MUP. On je prepoznatljiv po tome što voli da maše automatom.

Pored ovog čoveka, postoje operativni podaci za još nekolicinu ljudi, koji su bili u samom vrhu kriminalističke policije, da su pomagali Belivuku i ekipi. Istraga će vrlo brzo obuhvatiti i njih.

Inače, za Veličkovića, Radojevića i Ljepoju se sumnja da su ubijeni u kući smrti u Ritopeku gde je policija i u ponedeljak pretraživala širi teren u potrazi za materijalnim dokazima. Na snimku koji je zaprepastio srpsku javnost, a koji su načinile bezbednosne službe vidi se trenutak kada u ovu kuću u vikend naselju Bećarev breg ulazi nekadašnji “pink panter” Milan Ljepoja.

– Tamo je, kako se sumnja i ubijen – navodi izvor. – Njegova odeća je spaljena. Telo je raskomadano i izneto u sportskim torbama.

Velja Nevolja lično KASAPIO i SPALJIVAO svoje žrtve! Otkriven dokument u kom su ispisani KRVAVI detalji 

Jedan od onih koji su učestvovali u brutalnom ubistvu je, kako se sumnja, Dejan Tošić, najbliži saradnik Belivuka i Miljkovića. On je, preko Nišlije Miljana Andrića zvanog Kuzman, kako se sumnja, namamio Ljepoju na sastanak sa Belivukom.

– Tošić je jedan od Belivukovih najodanijih vojnika, fizički spreman, a kako se sumnja učestvovao je i u uklanjanju dokaza zločina – kaže izvor. – On je završio policijsku akademiju, ali nikada nije radio u MUP Srbije. Svoje akademsko znanje iskoristio je u kriminalu.

Interesantno je da je Andrić, koji je poznatiji u Nišu kao Mare i Kuzman, nekada bio blizak i sa navijačkom grupom okupljenom oko braće Vavić. Onda je “prešao” kod Belivuka. Sada je, kako se sumnja, “istipovao” Ljepoju, koji je navodno umešao prste u pokušaj likvidacije Radoja Zvicera u Ukrajini.

“Nestanku” Gorana Veličkovića Goksija kumovao je, kako se sumnja, njegov dobar drug Vuk V., koji ga je “namestio” kod Belivuka i Miljkovića. On ga je namamio, a sumnja se da je Veličković završio u kući smrti u Ritopeku.

Na isti način završio je i Zdravko Radojević iz Koteža, prijatelj Marka Miljkovića. Njegov greh je bio taj što nije pristao da deli kolač od trgovine.

Operativci kriminalističke policije, tokom predistrage o nedelima koja se stavljaju na teret kriminalnoj grupi Velje Nevolje, na pragu su da, pored tri ubistva, rasvetle otmicu i nestanak Lazara Vukićevića, kao i Crnogoraca Adisa Spahića i Damira Hodžića, koji se dovode u vezu sa Beograđaninom. Vukićević je nestao u noći između 13. i 14. oktobra prošle godine na Banovom brdu, a istog datuma trag se izgubio i Spahiću i Hodžiću. Oni su, navodno, ilegalno prešli granicu Crne Gore kako bi se u Beogradu susreli sa Vukićevićem.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar