Natalija u pijanom stanju uradila 2 TETOVAŽE sa OVIM rečima: Zbog njih je umalo silovali i ubili (FOTO)

Deca su bila u šoku kada su čula šta joj se dogodilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/nfonseca

Brazilka Natalija de Fonseka, majka dvoje dece i fitnes instruktorka, otkrila je na Instagramu da je zbog dve tetovaže koje je jednom prilikom uradila umalo nastradala.

Natalija je napisala da je te večeri, pre 6 meseci, malo više popila i otišla je sa drugaricom do tatu majstora koga zna odavno i kod koga je već radila tetovaže i pre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natália da Fonseca (@nfonseca)

Tražila mu je da u predelu donjeg dela stomaka, preciznije između pupka i genitalija uradi tetovažu na kojoj će da piše “Nemoj da paničiš”, a onda i na kuku poruku “Žrtvovanje”.

“Nisam ni slutila da će to isprovocirati jednog muškarca koga sam posle upoznala. Zbližili smo se i on se divio mojim tetovažama. Tražio mi je na ulici da mu ih pokažem, pošto sam mu pričala šta sve imam na telu. Kada je video ove dve tetovaže s porukama, shvatio ih je na taj način kao da sam ‘laka’. Potpuno je poludeo u seksualnom smislu. Pritiskao me je odmah da vodimo ljubav i ja sam ga odbila. Tada je počeo da mi preti, a posle nekoliko dana banuo mi je na vrata kuće”, napisala je Natalija.

Ona je dodala da ga se jedva otresla, pošto je bio izuzetno navalentan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natália da Fonseca (@nfonseca)

“Ušao je u kuću i kad sam mu rekla da su deca u školi, skočio je na mene. Da nisam počela da vrištim i da komšije nisu dotrčale mislim da bi pokušao da me siluje. Samo zato što sam mu rekla za tetovaže. Deca su se uplašila kad sam im ispričala, ali sada imam zaštitu brata i familije i mirna sam. Ozbiljno razmišljam da skinem tetovaže, iako mi mnogo znače”, istakla je Brazilka.

Natalijina deca obožavaju njene tetovaže i kaže da su joj već tražili da se i oni tetoviraju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natália da Fonseca (@nfonseca)

“Mislim da su mali za to i to sam im i rekla, ali kad porastu, što da ne? Imaće svo pravo ovog sveta da rade šta žele po tom pitanju”, dodala je Natalija.

Mariji su za mesec dana umrli teča, dever i BRAT! Tad je saznala za KLETVU i ko je osudio na propast



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar