Mesiju je dosta: Mnogo toga zavisiće od predsedničkih izbora u klubu (FOTO)

"Neće biti lako zadržati Lea", izjavio je jedan od kandidata Đoan Laporta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo

Barselonina kriza se pogoršava svakim danom i traje od kada je Mesi prošlog leta pretio napuštanjem kluba. Katalonski klub ima problema na svim nivoima, od igračkih do finansijskih. Već neko vreme se govori o izborima za novog predsednika koji su u aprilu, nema favorita, pa je neizvesnost zagarantovana.

Marka je objavila veliki tekst u kojem je nabrojala sve probleme koji se dešavaju u klubu i opisala kako oni utiču na Mesija kao kapitena i najboljeg igrača. Nazvala ga je: “Mesiju je dosta.”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Leo je svestan situacije oko izbora predsednika, ali se fokusira samo na sportske ciljeve kluba. Oduvek mu je bila jasna njegova budućnost, odluku će doneti na kraju sezone, pre isteka ugovora,”  piše Marka.

“Mnogo će zavisiti od novog predsednika. Argentinac će sačekati do poslednjeg trenutka da sazna šta će mu ponuditi nova administracija. Ne radi se o finansijskoj ponudi, već o sportskom planu. Mesi ima puno neuspeha.”, zaklučuje Marka.

Predsednička kampanja u Barseloni je u jeku, a jedan od kandidata i favorit za pobedu Đoan Laporta otkrio je da ponude moćnih klubova zaista stižu na Mesijev sto.

“Neće biti lako zadržati Lea. On ima ponude klubova kojima ne nedostaje novac, jer iza njih stoje tajkuni ili čak cele države. Ali, Mesi se oseća prijatno ovde. Ja sam siguran, znajući šta on želi, da bi voleo da ostane u Barseloni. On voli klub, klub voli njega. Moj kredibilitet leži u tome što mi je Leo uvek govorio da sam ispunio sve ono što sam mu obećao“, pričao je Laporta na mitingu pred glasačima.

Nema kraja problemima za Barsu: Ronald Kuman do kraja sezone ne može da računa na sjajnog igrača!Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar