Po izlasku iz zatvora usledio novi ŠOK! Rasta DOBIO zabranu!

Advokati mu saopštili da ne sme nigde da mrdne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Stefan Đurić Rasta, Foto: Instagram/Printscreen

Odmah po izlasku iz Centralnog zatvora, pevač Rasta je hteo da otputuje na more na odmor, međutim, razočarao se kada je saznao da ne može.

Kako piše Kurir, pravni zastupnici su pevaču objasnili da ne može da izađe iz zemlje dok traje sudski postupak protiv njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema rečima Kurirovog izvora, Rasta je odmah po izlasku iz zatvora isplanirao odmor, čak je odabrao i destinaciju, ali je po savetu roditelja ipak pozvao svog advokata da se raspita da li postoji prepreka za odlazak iz zemlje.

Rasta posle četiri meseca na slobodi: Reperu UKINUT PRITVOR

Izvor takođe ističe da je ovo saznanje pevaču jako teško palom ali da se pomirio sa sudbinom i da svoje slobodno vreme provodi u stanu zajedno sa svojom ćerkicom koja je često kod njega.

Podsetimo, Rasta je optužen zbog posedovanja 600 grama skanka. Priznao da je droga njegova i da ju je samo on koristio i da nikome nije davao. Zbog pandemije korona virusa napravio je zalihu koja ga je koštala 2.000 evra. “Nabavio sam nekih 700-800 grama”, rekao je tada pevač.

Foto: M. M./ATAImages

Prilikom hapšenja policija je u njegovom donjem vešu našla drogu, a marihuana se nalazila i u njegovom kupatilu, u mašini za veš. Iz bezbednosnih razloga nije želeo da otkrije od koga je nabavio drogu.

Uhapšen Rasta!



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar