Ljuba oplela po Ani i Davidu: Za to čime se ona bavi se ide u ZATVOR! Oni su ŠLJAM, žive lažan život!

Sumnja i da je sve igra zarad ponovnog ulaska u rijaliti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock

Ana Korać i David Dragojević raskinuli su dvogodišnju vezu, a poznato je da je David pre Ane bio u vezi sa Aleksandrom Subotić.

Kada je Aleksandra diskvalifikovana iz rijalitija Zadruga 2, David je brže bolje uplovio u vezu sa Anom, što je naišlo na osudu javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, sada kada je David i Anin bivši, majka Aleksndre Subotić, Ljuba Pantović, oplela je i po njemu i po Ani, sa kojom je u toj sezoni rijalitija bila bliska drugarica.

Na pitanje kako komentariše raskid Ane i Davida, Ljuba kaže:

” To su toliko dve nebitne osobe u mom životu da ja ne znam šta bih komentarisala. Ona je poslužila za šta je trebalo, šljam sa šljamom, da se odvoji od mog deteta. Misija je uspela, tako da daleko im lepa kuća.”

S obzirom na to da su bili i vereni, Ljuba je otkrila i da li je očekivala da će njihova veza pući.

“Ja sam to rekla još u “Zadruzi”. Oni bi d*pe dali za medije, makar se napisalo i loše. Oni zovu i mole novinare za tekst. Ana svoj posao ne može da promoviše, jer se za taj posao koliko ja znam, ide u zatvor. On kao prevarant isto ne može da radi ništa. Striper iz kluba, a pod velikim znakom pitanja je šta je radio sa muškarcima po Americi. Setimo se njihovog pokušaja prevare sa autom i nagradnom igrom… Kako oni da se promovišu? Čime? Ko su ti ljudi?”

Spekulisalo se da je raskid dogovoren samo kao priča kako bi jedno od njih dvoje ušlo u rijaliti. Ljuba je za SrbijaDanas prokomentarisala i te navode.

“Da, s obzirom na to da žive lažne živote. Kod njih su sve opcije otvorene, pošto nemaju hleba da jedu i sve stvari su im falš. Čak se njihove fotografije nalaze i na međunarodnim sajtovima koji prikazuju “poznate” koji nose fejk satove, fejk tašne… Tako da ti ljudi koji nemaju hleba da jedu jedino im preostaje da grebu da uđu u neki rijaliti i da uzmu neku paricu.”

Ljuba Pantović razvezala JEZIK o Ani i Davidu: Dan škole nema, ni sportsku karijeru, a igra se sa LJUDIMA

Pantovićeva za kraj otkriva i šta misli, da li će se par pomiriti, ukoliko je stvarno došlo do raskida.

“Ne znam, moguće da dotična muška persona bude plaćena kao kerovođa ili tako nešto. On je to i služio, da šeta kera, a drugi su odrađivali posao verenika.”



Izvor: Objektiv.rs, Srbijadanas.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar