UŽAS

Deca u naručju PROSJAKA uvek spavaju, a sada otkriven i užasan RAZLOG

Ukoliko pažljivije osmotrite, možete uočiti da dete u naručju prosjaka uvek spava, pa čak i novorođenčad koja se nalaze u uzrastu od nekoliko meseci kada je poznato da su bebe izrazito nemirne i da često plaču i po više sati dnevno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Alarmy/ Quentin Bargate

Dok ste prolazili ulicom, na autobuskim stajalištima, podzemnim prolazima, semaforima ili ispred prehrambenih prodavnica, često ste mogli da primetite prosjakinje koje, sa bebama u naručju, mole za novac. Ono što u prvi mah običnom i užurbanom prolazniku ne bi palo na pamet jeste jedna jeziva pozadina koja će vas i zgroziti ali i naterati na duboko razmišljanje pre nego što sledeći put udelite novac.

Naime, ukoliko pažljivije osmotrite, možete uočiti da dete u naručju uvek spava, pa čak i novorođenčad koja se nalaze u uzrastu od nekoliko meseci kada je poznato da su bebe izrazito nemirne i da često plaču i po više sati dnevno. Razlog zbog kog su deca koju prosjakinje nose sa sobom potpuno mirna i gotovo uvek u dubokom snu jeste taj što su ona najčešće ili pod dejstvom alkohola ili opojnih droga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Navodno, prosjaci , vodeći se socijalnom inteligencijom, “sačekuju” prolaznike na dobro poznatim i unapred isplaniranim lokacijama, gde ljudi kupuju namirnice za sebe, na semaforima u kolonama automobila gde se vode logikom da čim imate automobil imate i dovoljno novca da podelite sa njima. Na osnovu toga, prosjaci u svesti kod prolaznika stvaraju dodatnu samilost, a samim tim obezbeđuju zaradu kriminalnim grupama koje ih kontrolišu, a dodatno na štetu dece čiji psihofizički razvoj može biti potpuno poremećen, a nažalost, može doći i do najtragičnijeg ishoda, odnosno otkazivanja dečijih organa i smrti usled predoziranja.

Sledeći put, dobro razmislite pre nego što udelite novac, jer uverenje da beba u rukama “dobro prolazi” i izmamljuje sažaljenje i empatiju kod prolaznika, može ovu decu koštati života.

Krila od roditelja da ima bebu, a onda su je videli na ulici s “nečim”: Tada je uradila JEZIVU stvar 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Pre par godina krećem na posao. Napolju zima - 5 i jače. Sedi romkinja na toj hladnoci i drži dete od ne vise 3 godine. Došlo mi da je zgromim. Otišao sam odmah u policiju da je prijavim i obavestio centar za socijalnu rad. Sve mogu da razumem ali da neko na takav način ugrožava detetov život, to ne mogu da oprostim nikome.

    Odgovori

Ostavite komentar