NIJE SPREMNA

Ana Nikolić IZBEGLA susret sa Rastom: Nije htela da ga vidi, ĆERKICU predala njegovoj majci

Priča se da je prvo nju nazvao po izlasku iz pritvora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Prvo što je Stefan Đurić Rasta uradio kad je napustio pritvor u Centralnom zatvoru, gde je proveo oko četiri meseca, bio je poziv bivšoj supruzi Ani Nikolić, piše Kurir.

Ana Nikolić najnovijom objavom DIRNULA sve: Tari se vratio njen tata, a ja sve što imam je LAŽ (FOTO)

Prema rečima Kurirovog izvora, reper je od nje tražio da se vide kako bi porazgovarali nakratko i da od nje preuzme dete. Ali, Nikolićeva nije bila voljna da mu u potpunosti izađe u susret. Ana je Rasti rekla da se ne oseća dobro i da nije u stanju da se vidi s njim, ali je rado pristala da mu preda ćerkicu, koju je on jako poželeo, s obzirom na to da je dugo nije video. Navodno, njih dvoje nisu pričali o tome šta se i kako desilo od trenutka kada je reper uhapšen zbog posedovanja droge, ali je on Ani rekao da se oseća dobro i da očekuje da se sudski proces brzo završi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

OGLASIO se Rasta nakon izlaska iz pritvora: Otkrio i da li je VIDEO ćerkicu Taru

Kako se dalje navodi, na kraju je postignut dogovor da po devojčicu dođe Đurićeva majka Slađana, koju je dovezao vozač. Potom su otišli do zgrade na Vračaru u kojoj žive Rastini roditelji i tamo su svi zajedno proveli noć. Susret s ćerkom za repera je bio izuzetno emotivan. Kako kaže Kurirov sagovornik blizak porodici Đurić, on je, kad je video Taru, čak i zaplakao, ali se brzo pribrao, jer nije želeo da se ona oseti neprijatno i nelagodno. Celo veče su se igrali, a Stefan je svojoj mezimici obećao da se više neće odvajati od nje, piše pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar