NAJGADNIJA ispovest Mikine bivše učenice: “Povraćala sam svaki put nakon silovanja, trajalo je 7 meseci”

Još jedna devojka iznela je jezivo svedočenje kojim optužuje profesora glume Miku Aleksića za silovanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Milena Arsenic/011info com

Devojka iz Beograda (20), jedna od šest koje su policiji prijavile učitelja glume, iznela je u ispovesti šokantne detalje navodnog seksualnog zlostavljanja kojem je bila izložena.

Fotografija koja otkriva sve BOLESNE FANTAZIJE Mike Aleksića: “Sva pamet mu je u polnom organu” (FOTO)

– Silovao me je skoro svakog utorka i to je trajalo sedam meseci. Posle časova sam povraćala, izgubila na kilaži, osušila sam se. Ni dan-danas nisam vratila normalnu kilažu – rekla je ova devojka i dodala da je bila silovana gotovo svakog utorka tokom perioda od sedam meseci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova 20-godišnja studentkinja glume još jedna je devojka koja je prijavila policiji samozvanog nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića (68) i koja je saslušana u tužilaštvu.

Kako kaže, godinama je trpela psihičko maltretiranje, nipodaštavanje i “gnusne uvrede”, a na kraju i seriju silovanja.

– Počelo je dve nedelje nakon mog 18. rođendana. Kao da je sačekao da budem punoletna, iako su druge devojke bile i mlađe kada ih je napastvovao. Kada je sve to počelo, povraćala sam, smršala sam 11 kilograma. Osušila sam se. Nisam povraćala samo posle časova, dešavalo se i u toku dana. Svaki obrok bih povratila – rekla je devojka za Blic.

U tom periodu je raskinula s dečkom, jer je on primetio da, kako kaže, više nije ista devojka.

Foto: Milena Arsenic

Priča da i danas oseća Aleksićev miris i da joj se priviđa na ulici, iako ga nije videla skoro dve godine.

– Da nas je neko napao na ulici i odveo u podrum, možda bismo uspele da se odbranimo, ali ne i od njega. Upravo je to proizašlo iz onoga kako nas je vaspitavao. Jer, on nas je vaspitavao. Ni roditelji, ni škola, ni prijatelji… On je bio ključni mentor – kaže ona.

Silovanje se, kako tvrdi, ponavljalo skoro svakog utorka tokom sedam meseci.

– Ponekad bi propustio jedan ili dva utorka i pomislila bih da to prestaje, da će sve ponovo biti kako treba… A onda te opet pozove u kancelariju. Sećam se tog bolesnog straha svaki put pred odlazak u tu prostoriju. Bila sam šef grupe, stajala sam u sredini i na kraju časa izgovarala molitvu “Očenaš”. Sve vreme sam čekala hoće li mi prići da mi kaže da ostanem, noge su mi se tresle – ističe ona.

Foto: Milena Arsenic/011info com

Kaže da su silovanja prestala kada se završila tzv. škola glume.

– Bio je maj, a sve je počelo u novembru. Sedela sam u kafiću sa dve drugarice. Za stolom pored bile su dve koleginice, koje su znale da se u toj školi nešto dešava. Prišle su nam, pitale su kako idu pripreme i da li se nešto dešava u kancelariji. Kao da sam jedva čekala da me to neko pita, pukla sam, počela da plačem… Onda me je kontaktirala jedna starija koleginica. Govorila mi je da nikako ne idem na poslednji čas. Ipak sam otišla, to je taj bolesni momenat, ali dogovor je bio da se pred kraja časa one pojave i spreče ga da me odvede u kancelariju. Tako je i bilo. To je bio moj poslednji susret s Mikom. Izletela sam niz stepenice, ispred škole, u Knez Mihailovu, i opet sam povraćala. Bilo je to olakšanje pomešano sa strahom, jer sam se plašila da može da se nastavi, da će uspeti da dođe po mene i kad više ne budem u studiju – tvrdi ona.

Miku Aleksića su nedavno javno optužile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić za zlostavljanje, zajedno sa drugim devojkama koje nisu želele da imenom i prezimenom istupaju u javnosti, dok im je veliki broj poznatih javno pružio podršku.

Aleksiću je određen pritvor do 30 dana, a Milena i Iva dale su iskaze u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.



Izvor: Mondo

Komentari (37)

  1. Bolesnik... Treba ga osuditi na d oživotnu robiju pa da ga tamo siluju više puta dnevno da krv propiša i umre u mukama... Jedino tako može da plati zlo koje je činio manijak... I ta njegova žena monstrum nije ništa bolja znala je ona s ve šta on radi... Bolesni umovi... Užassss

    Odgovori
  2. Draga moja MIA, vi ste bili tamo pa znate?!!! "skoro svakog utorka i to je trajalo sedam meseci" više liči na redovan sex nego na silovanje. Devojka možda ima govornu manu pa ne zna da kaže NE, ali šta je sprečavalo da ne odlazi više tamo?!!! Ne branim ga, ali koliko je njihovo "jeste", toliko je njegovo "nisam", prošle su godine i godine, mislite o tome

    Odgovori
  3. Па, покушај бар са једном реченицом. Можда, скапирамо. Или, нацртај, ако ти то боље иде.

    Odgovori

Ostavite komentar