SUKOB U EMISIJI

Palma pitao Čedu šta bi radio da mu sin dovede ZETA UMESTO SNAJKE: Jovanovićev odgovor će se prepričavati

Jovanović mu je opušteno odgovorio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ PINK

Lider LDP Čedomir Jovanović i lider JS Dragan Marković Palma imali su sukob mišljenja oko prava LGBT populacije u večerašnjoj emisiji “Hit tvit”.

Palma je tako pitao Čedu šta bi uradio da mu sin dovede zeta umesto snajke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Da ti sin, koji je lep, najbolji đak, sutra dođe i kaže da je našao srodnu dušu i dovede da vas upozna, kad ono umesto žene – muškarac. Šta bi uradio?”, upitao je Palma.

Čeda brutalan: Oni koji brane Miku, brane sebe, da bi mogli da PIPAJU ŽENE! 

Jovanović mu je opušteno odgovorio:

Pa šta, neka je živ i zdrav. Neka su svi živi i zdravi i neka se vole“, poručio je Čeda, a nema sumnje da će se ovaj odgovor prepričavati.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (55)

  1. Pitanje za Palmu dal on zna kolko je njih homoseksualaca ozenjeno, i u braku sa zenom. Imaju decu normalan zivot. Ali zna se deca tih toditelja danas mogu da javno govori o seksualnom opredeljenju ranije se daleko bilo nije smelo saznati. Pa nije valjda homoseksualac bolest ili nisu to gljive da se mnoze u priridi. Potomstva od gena svojih roditelja u ovakvih brakova koje sam naveo u pocetku. Palma ce tek za deceniju dve da shvati kolko ih ima na ovoj zemaljskoj kugli. Ne za tako dugo nama ce biti tesko da objasnimo kako smo mi u bracnoj zajednici sa rezlicitim polom. U svetu se sve više upotrebljava rec peder, pederi sto onaj I ko je stvarno više mu I ne smeta.

    Odgovori

Ostavite komentar