Jezivi detalji tragedije u Hrvatskoj! Optužila ga za polno uznemiravanje ćerke, on je izubadao nožem!

Ubijena majka jedanaestoro dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Bojan Balog (35) iz Male Subotice je juče, 16. februara, sa nekoliko uboda nožem, usmrtio svoju suprugu Violetu Balog (37), majku jedanaestero dece.

Ubistvo se dogodilo juče predveče u romskom naselju Piškorovec kraj Male Subotice. Policija je u kratkom saopštenju potvrdila ubistvo.

“Juče, 16. februara 2020. godine u 18.52 minuta centar policijske uprave međimurske u Čakovcu zaprimio je dojavu županijske bolnice da je na hitni bolnički prijem smeštena 37-godišnjakinja s teškim povredama opasnim po život. Danas, 17. februara u jutarnjim satima žena je nažalost preminula”, saopšteno je iz policije.

Kako saznaje Jutarnji list, ovo nije prvi put da je Bojan na suprugu nasrnuo nožem. Isto se dogodilo prije 5-6 meseci, kažu komšije, ali nesrećna žena taj put nije pozvala policiju.

Horor! Ubijena majka jedanaestoro dece u Hrvatskoj!

Supružnici, skloni alkoholu, navodno su zajedno pili velike količine konjaka, nakon čega je supruga istrčala iz kuće, trčala naseljem i glasno vikala.

Bojan ju je ubedio da se vrati u kuću, gde ju je zatim teško ranio, nakon čega je pozvana hitna pomoć i nesrećnu ženu je odvela u bolnicu gde je jutros izgubila bitku za život.

Kako se nezvanično saznaje, svađe među supružnicima započele su zbog sumnje da je suprug seksualno zlostavljao njihovu maloletnu kćerku. Zbog toga je prije 3 nedelje u naselju održan i tzv. “ciganski sud” gde se na javnom prostoru okupe stanovnici naselja i dvojica starijih ispituju osumnjičenog o istinitosti optužbi.

Bojan Balog se “sudijama” zakleo da nije imao neprimerene odnose sa svojom danas 14-godišnjom kćerkom.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Jutarnji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar