ISPLIVALO

Viši tužilac ODBIO ZAHTEV advokata Mike Aleksića: Otkriveni novi detalji slučaja koji je potresao Srbiju

- Moj kolega je imao pravo i iskoristio ga je, međutim viši tužilac odbio je zahtev za izuzeće – rekao je Milenin advokat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Advokat Miroslava Mike Aleksića, Zoran Jakovljević pre nekoliko dana tražio je izuzeće zamenice tužioca, a kako je otkrio Denis Bećirić advokat Milene Radulović, to se nije desilo.

– Moj kolega je imao pravo i iskoristio ga je, međutim viši tužilac odbio je zahtev za izuzeće – rekao je Milenin advokat.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dok je njegov kolega Zoran Jakovljević vidno revoltiran zbog činjenice da mediji izveštavaju o ovom slučaju, Denis s druge strane kaže da nisu svi isti, pa ni kada je reč o poslu.

Milena i Iva će pogledati silovatelja u oči: Advokat izneo sve detalje suđenja Aleksiću 

– Nikada do sada ovo nisam rekao, ali evo vama ću. Pozicija branioca se razlikuje od one u kojoj se nalazi punomoćnik oštećenog, između ostalog i u tome što branilac ne mora da veruje u nevinost svog klijenta da bi prihvatio da ga brani, dok punomoćnik, barem prema mom stavu, da bi prihvatio zastupanje oštećenog mora da veruje u njegovu iskrenost. Ja nemam nikakvu dilemu da je ono što su devojke rekle na saslušanju istina – rekao je on.

Advokat pitao Miku da li je SILOVAO neku od devojaka: Isplivali detalji razgovora, evo šta mu je PRIZNAO 



Izvor: Alo

Komentari (1)

  1. Opumuceni Branilac mora da Zna istinu o Slucaju da bi mogao da nadje Nacin da Brani ... Optuzenog a ne mora da Veruje u... Njegovu Nevinost!?

    Odgovori

Ostavite komentar