Vesni Dedić ne pada na pamet da izgladi odnose sa Marinkovićevom: NIKADA se nećemo pomiriti!

Spisateljica odlučna u svom stavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock

Da je puklo dugogodišnje prijateljstvo Vesne Dedić i Sanje Marinković isplivalo je u javnosti pre nekoliko nedelja, a spisateljica i voditeljka su i javno komentarisale ovu temu.

Iako su mnogi mislili da će se dve nerazdvojne prijateljice i saradnice nakon svega ipak pomiriti, Vesna Dedić odlučna je u svom stavu i kaže da nema govora o pomirenju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: E-Stock/ E-stock agency

“Sanja i ja se nikada nećemo pomiriti. Dovoljno je što zabavljam ljude širom regiona svojim romanima i emisijama, pa nema potrebe i detaljima iz privatnog života. O razlozima prekida prijateljstva neću nikada govoriti”, istakla je Vesna za Informer.

Da podsetimo, Vesna i Sanja su se već oglasile za Objektiv, a evo šta su tada rekle o njihovom raskolu.

“Sanja Marinković već više od godinu dana nije moj prijatelj. Istrpela sam posledice što mediji i javnost to nisu znali, međutim, zbog afere „kovid elita” i Sanjine objave na Instagramu, stradao je moj profesionalni integritet, te smatram da sam zbog toga dužna da odgovorim na vaše pitanje”, rekla je spisateljica i autorka kultne emisije „Balkanskom ulicom” za štampano izdanje Objektiva, dok je Sanja Marinković iznela
oprečnu informaciju.

Dedićeva potvrdila da je PUKLO prijateljstvo, a Sanja Marinković tvrdi suprotno: Ovo je razlog svađe

“Ma ne, ko vam je to rekao? Ma, to su gluposti”, izjavila je začuđeno autorka jedne od najgledanijih zabavnih emisija „Magazin In”, a potom dodala:

“Mi smo u normalnim odnosima. Vesna je sada na odmoru u Crnoj Gori, piše knjigu. Pripremamo jedan novi projekat zajedno, planiramo da ga objavimo na Instagram storiju. Ja sam se sada vratila sa odmora, a ona je u međuvremenu otišla na odmor, pa se nismo videle, inače, sve je isto”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar