TOPLO-HLADNO! Za vrhunac koji se pamti do kraja života, 4 predloga za predigru iz snova!

Jedino ograničenje je vaša mašta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

Dobra i senzualna predigra je preduslov za orgazam iz snova, a sve što vam treba je malo mašte.

Spisak igrica koje možete da probate u krevetu je skoro beskonačan, ali sada ćemo se fiokusirati na… promenu temperature!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da, dobro ste pročitali – ideja je da eksperimentišete sa toplim, odnosno hladnim stvarima.

Promena temperature drastično menja svaku predigru, na vama je da pustite mašti na volju, a mi ćemo vam samo malo zagolicati maštu.

Topla čokolada

Napravite toplu čokoladu, pustite da se malo ohladi (obavezno pre upotrebe proverite na koži ruke da li se dovoljno ohladila), pa je prelijte po erogenim zonama vašeg partnera – grudima, stomaku, prstima… Čokoladu polako skidajte ustima i jezikom.

Foto: Profimedia/Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Kockice leda

Iako zvuči kao kliše iz erotskih filmova, upotreba kockica leda je jedna od najzanimljivijih senzacija. Naravno, ova varijanta ne odgovara svakome, ali ako vam prija da partner nežno kockicama leda masira i stimuliše vaše osetljive delove tela, uživanje je zagarantovano. Neko je pomenuo film “Devet i po nedelja”?

Foto: Dmitry Tsvetkov / Alamy / Alamy / Profimedia

Toplo-hladan oralni seks

Ako ste upali u kolotečinu u spavaćoj sobi, ovaj predlog nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pre oralnog seksa, izdrobite malo leda i stavite u usta, to će vašeg partnera oboriti s nogu.

Podjednako je dobra i ideja koja podrazumeva toplu stimulaciju – popijte topli čaj ili čašu tople vode, a zatim pređite na akciju.

Foto: Freepik/halayalex

Tuš

Da, znamo – za jedne je seks pod tušem najbolja stvar na svetu, a za druge, prilično traumatično iskustvo (stalni strah od klizanja, neugodan položaj…). Međutim, uzbudljiva predigra uz upotrebu tuša u blagom “masiranju” genitalija vodom, je sasvim drugačija priča.

U zavisnosti od toga šta najviše volite, možete da kombinujete hladnu pa toplu vodu, ili obrnuto, kako biste povećali intenzitet stimulacije.

 



Izvor: Objektiv.rs, cosmopolitan.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar