Vuk Kostić do ove mere bio opčinjen Aleksićem: Ja ceo život DUGUJEM MIKI!

Da li i sada ima istomišljenje..._

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/RTV Pink Official

Otkako je glumica Milena Radulović obelodanila da ju je silovao profesor glume Miroslav Mika Aleksić, mnoge njene kolege ostale su u šoku.

Ovu Miroslavljevu školu pohađali su mnogi naši glumci, a između i ostalih, i Vuk Kostić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je često u medijima govorio da ima veliko poverenje u  Miku Aleksića, a u emisiji “TV lica kao sav normalan svet” , snimljenoj pre nekoliko godina, ovako je govorio o njemu:

Mika je došao kada sam imao šest godina, znači kad sam počeo da pamtim svet oko sebe, pamtim i Miku Aleksića”, rekao je Vuk.

“Ja sam mu verovao slepo, i svom ocu. To su ljudi koji rade za tebe. Ne priča ti što je lud, nego zato što je to najbolje za tebe. Ja i dan danas kad dobijem ulogu ja prvo pomislim šta bi Mika rekao, ili za bilo šta u životu… Ja ceo život i put dugujem Miki i svom ocu”, ispričao je Vuk u emisiji.

Foto: Printscreen/Youtube/Sputnjik Srbija

Inače Vuk je glumio i glavnu ulogu u Filmu Mike Aleksića iz 2006. godine pod nazivom “Stvar srca”, a partnerka u tom filmu mu je Nada Macanković.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslava Aleksića (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Foto: Printscreen/Youtube

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Osumnjičenom Aleksiću je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar