Ognjen Amidžić o borbi sa KORONOM: Nisam imao nikakve simptome, ali reagovao sam na vreme!

Poznati voditelj konačno je dobro nakon što je bio hospitalizovan zbog upale pluća i virusa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Voditelj Ognjen Amidžić konačno je ozdravio nakon što je imao koronavirus i upalu pluća zbog čega je nekoliko dana proveo u bolnici.

Voditelj je sada ispričao kako je izgledala njegova borba sa virusom COVID-19, pa otkrio da li ga je ovo iskustvo promenilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Nije lako jer se uvukla ogromna psihoza, u mom slučaju bilo je specifično, nisam uopšte imao simptome. Skener je tu presudna stvar, on sve pokaže, tako da sam ja po skeneru i antitelima imao kovid. Reagovao sam na vreme, javio sam se odmah, primio terapiju koja je bila neophodna, nastavio sam i sad da se držim te terapije i nekih pravila”, rekao je Ognjen u emisiji Premijera, a potom dodao da je njegova supruga preuzela glavnu reč:

“Sasvim je normalno da smo se u toj situaciji zabrinuli, ali smo brzo reagovali, Danijela je preuzela stvar u svoje ruke, racionalno smo postupali”.

foto: E-Stock/ Ivan Dobričić

Na pitanje da li se plašio korone, Amidžić kaže:

“Kao i kod svakog čoveka, postojala je određena doza straha, jer je ovaj virus nešto s čim se ljudi prvi put suočavaju, a za lekare je još uvek nepoznanica. Ipak, moram još jednom da ponovim, zahvaljujući stručnom timu KBC „Bežanijska kosa”, vrlo brzo sam napustio bolnicu i uspešno se vraćam u svakodnevne tokove”.

Prema njegovim rečima, cela situacija je bila stresna.

Ognjen Amidžić se iz BOLNICE oglasio za Objektiv pa otkrio kako se oseća

“Više je bila stresna za moju porodicu, posebno jer su dva testa na virus pokazala da sam negativan. Ipak, skener pluća je pokazao da je u pitanju korona i tretiran sam kao kovid pacijent. Veliku i najvažniju podršku sam imao od porodice, a ljubav i snaga koju su mi pružali supruga Danijela i sin Matija doprineli su mom bržem oporavku”, kaže on.

Na pitanje o čemu je najviše brinuo, Ognjen kaže:

“Najviše sam brinuo o tome da li je kod kuće sve u redu, iako sam znao da moja supruga ništa neće prepustiti slučaju. Nije svejedno kada vam se dešava nešto s čim se prvi put suočavate, jer vam onda kroz glavu prolazi hiljadu misli. Ipak, hvala bogu, sve je prošlo u najboljem redu”.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar