Da li bi PONOVIO ove reči? Ovako je Nikola Đuričko pričao o Aleksiću: Meni je to bilo DRAGOCENO iskustvo

Đuričko je koleginici uputio javnu podršku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Poznati glumac Nikola Đuričko svojevremeno je u emisiji “Kad anđeli spavaju” govorio o svojoj saradnji sa rediteljem i učiteljem glume Mikom Aleksićem.

U kultnoj i gledanoj emisiji tada još uvek ne toliko afirmisani glumac Đuričko rekao je da mu je saradnja sa Aleksićem bila dragoceno iskustvo.

LEPA je kao LUTKA! Krije je od javnosti: Đuričkova ćerka napunila 16 godina! (FOTO + VIDEO)

” Sa ove distance, meni je to dragoceno iskustvo. Mene je to promenilo i usmerilo na pravu stvar u mom životu. Mika me terao da čitam, da radim na sebi. To mi je bilo strašno nejasno i užasno teško da doprem do toga, a mislim da je to dragoceno. Da se čovek u tim godinama okrene ka sebi i da radi na sebi”, rekao je tada Đuričko, što se može čuti i i video snimku ispod (37:13).

Ispostavilo se da se Aleksić sada suočava sa optužbama za silovanje i pedofiliju, što je vest koja danima trese Srbiju. Aleksić je saslušan u Tužilaštvu zbog sumnje da za seksualno zlostavljanje mlade glumice Milene Radulović.

Nikola Đuričko uputio je javnu podršku koleginici juče, o čemu možete čitati u sledećem tekstu.

Svi su se pitali zašto Đuričko ĆUTI nakon hapšenja Mike Aleksića! Glumac se oglasio i poslao JAKU poruku

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Nije vas sramota da napadate glumce zbog nečega što su govprili pre 21 godinu, uostalom tad silovanja nisu postojala kod Mike nego samo strogoća, ista ona koju smo svi mi imali do osamdesetih. Hvalite se time, kako naša generacija u školi nije smela da pisne, a gle sad šta rade ova naša deca, govorimo to i sada. Daleko bilo, Mika je silovao ovu decu što je očigledno i treba ga poslati na robiju, ali je i Đuričko poslao podršku koleginicama što vi niste pomenuli. I na kraju, ovakvi napadi na glumce su neprimereni i sramotni, čitam ih sa gađenjem.

    Odgovori

Ostavite komentar