Sve je poznato oko izbora novog selektora: Pantelić objasnio kakvi su planovi Saveza!

"Prema tome Savez će ukoliko slučajno ne bude dogovora sa Stojkovićem, u šta lično čisto sumnjam, u navedenom vremenskom okviru imenovati novog selektora naše najbolje reprezentacije", rekao je bivši igrač Crvene zvezde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić otkrio je kakva je situacija oko imenovanja novog selektora i zašto se ovoliko dugo čeka na izbor.

Pantelić je na današnjoj sednici Izvršnog odbora obavestio članove kako napreduje i kada možemo da očekujemo zvaničnu promociju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prva želja FSS je Dragan Stojković Piksi, ali Pantelić ističe da Savez ima alternativna rešenja.

“Predočio sam Izvršnom odboru na čemu sam radio prethodnih nedelja što se tiče izbora selektora A tima. Maksimalno se trudim da postignemo dogovor sa Draganom Stojkovićem za kojeg sam nedavno rekao da je bio i ostao prvi kandidat. Stojković isto želi da preuzme reprezentaciju tako da i on i FSS zajednički ulažu ogroman napor da se to konačno i dogodi. U odnosu na ovo što sam rekao potrebno je još malo strpljenja tako da je IO saglasan da novog selektora imenujemo do polovine februara“, rekao je Pantelić za Tanjug i dodao:

„Razgovarano je sa sedam kandidata, trojica su u užem izboru. Prema tome Savez će ukoliko slučajno ne bude dogovora sa Stojkovićem, u šta lično čisto sumnjam, u navedenom vremenskom okviru imenovati novog selektora naše najbolje reprezentacije”.

Hrvatskog napadača sele u Partizan i Crvenu zvezdu: Ovo je prava istina o svemu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar