Oglasio se bivši dečko Milene Radulović: Glumac je imao da poruči samo OVO

Radovan Vujović je jedan od prvih koji je pružio podršku u rasvetljavanju slučaja dugogodišnjeg zlostavljanja u školi glume Mike Aleksića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Prinstcreen/Youtube

Bivši dugogodišnji partner glumice Milene Radulović, glumac Radovan Vujović, jedan je od prvih koji je pružio podršku u rasvetljavanju slučaja dugogodišnjeg zlostavljanja u školi glume Miroslava Mike Aleksića.

Vujović je na svom Instagram profilu postavio fotografiju koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj se, između ostalog ohrabruju devojke, koje su prošle kroz isti pakao, da zlostavljanje i silovanje prijave policiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rsMil
Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodelo.

Mika se nasamo sa žrtvama pretvarao u ZVER: Psiholog za Objektiv otkriva kakav je Aleksić psihopata 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (15)

  1. Takve su se stvari desavale oduvek, samo ih treba prepoznati sto pre I sankcionisati najstrozije bed obzira o kakvom se mocnom coveka radi

    Odgovori
  2. @Ana Maloumnice!!! Da je tvoje dete silovao, da li bi to bila nebitna osoba? Ili bi vrištala do neba, maloumnice? Idiotkinjo!!! Ko ti je dao pravo da sudiš ko je bitan a ko nebitan!? Svi su bitni, idiotkinjo! Retardušo!!! Protiv maltretiranja i silovanja se boriš na svim mestima a ne relativizuješ takvo ponašanje time što je široko rasprostranjeno! Rasprostranjeno je zbog psihološki i moralno nerazvijenih osoba kao što si ti, retardušo! Da li je ovo dovoljno indikacija da ti padne na pamet da se obratiš stručnjaku da ti pomogne? Nije? Onda, definitivno, treba da posetiš psihijatra.

    Odgovori

Ostavite komentar