Zlata presrećna zbog Mirka i Bojane: I ja po treći put postajem BAKA, oni su kao moja deca!

Goca Božinovska prvo je pozvala Zlatu da joj kaže lepe vesti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ TvPink

Pevačica Zlata Petrović gostovala je danas u emisiji Premijera. Ona nije krila sreću što će njena dugogodišnja bliska prijateljica, pevačica Goca Božinovska, kroz sedam meseci prvi put postati baka.

Gocin sin Mirko i njegova devojka Bojana Rodić čekaju bebu, a Zlata je otkrila da je lepe vesti Goca podelila prvo sa njom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja isto po treći put postajem baka jer su mi Mirko i Bojana kao moja deca. Goci je to prvo unuče i nema srećnije žene na svetu. Ona me je zvala, pa se nisam javila, onda mi je pustila poruku da joj se hitno javim. Ja sam joj pozvala ona kaže da će Mirko i Bojana da dobiju bebu, ja počnem da vrištim od sreće, ona kaže da su otišli kod lekara ne znaju tačno. Onda po rakijicu da nazdravimo, uključimo jedna drugu da vidimo. Svi smo presrećni, hvala ti Bože. Oni su najlepši par na svetu. Mirko je najbolje dete, nemate pojma koliko je on emotivan, dobar, on sve nas grli, deli ljubav, on je divan, pere sudove, ja sam ga slikala. On je predivan”, istakla je Zlata i dodala:

Goca Božinovska presrećna jer postaje BAKA, počinje da uređuje sobu za BEBU: Staviću krevetac pored mene!

“Ja bih poželela da se vrati to veme, da ove generacije imaju to što smo mi imale, da imaju takvo druženje kao Goca i ja, verujem da će to biti za ceo život”.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar