STRAŠAN ZLOČIN

Ovo je Bisera koju je BRUTALNO UBIO Enedin! Komšije o masakru kod Sjenice: “Bili su prekrasna porodica”

Enedin T. izvršio je samoubistvo nekoliko sati nakon zločina koji je počinio

Foto: printscreen/društvene mreže

Bili su prekrasna familija koja nikada nije imala problema ni sa kim iz sela, reči su kojima komšije govore o troje članova iste porodice koji su danas ubijeni u svom domu u selu Rasno, u opštini Sjenica.

– Bisera je bila divna devojka. Sa ubicom ima dvoje maloletne dece koji su u trenutku ubistva bili u drugoj sobi. Ona se rastala od njega i vratila da živi sa svojim roditeljima i povela je decu – rekla je za “Blic” rođaka ove porodice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ubica pobegao na motornim sankama

Prema rečima komšija, ubica Enedin T. (44) je navodno do kuće gde je ubio troje i ranio još troje, došao na motornim sankama.

Motornim sankama je i pobegao sa mesta zločina čemu je svedočio jedan maloletnik, inače rođak ove porodice. Prema rečima komšija sa kojima smo razgovarali, taj mladić eje bio svedok trenutka kada je ubica na motornim sankama pobegao u nepoznatom pravcu.

Epilog MASAKRA kod Sjenice: Osumnjičeni Enedin izvršio SAMOUBISTVO

Policijska potera ubrzo je počela, ali meštani sela RAsno strahovali su da bi ubica motornim sankama mogao da pobegne preko granice, u susednu Crnu Goru.

Međutim, Enedin T. izvršio je samoubistvo nekoliko sati nakon zločina koji je počinio.

Foto: printscreen/društvene mreže

“Zašto je morao da je ubije?”

Komšije porodice su u šoku.

– Došao je motonim sankama da ih ubije, sigurno da nije bio pri čistoj svesti kad je tako nešto strašno uradio – naveo je jedan od poznanika.

– Razumem da nije bio u dobrim odnosima sa suprugom, ali zašto je morao da je ubije, još je strašnije što su tu deca bila i njihova i od njihovih komšija i rođaka. Tu su slavili rođenje Bekimovog deteta. Njegova žena se porodila pre pet dana – naveo je njihov poznanik.

U masakru kod Sjenice ranjeni su MAJKA i SIN: Nakon svirepog ubistva porodice, Enedin zapucao na komšije

Podsećamo, ovaj nezapamćen zločin dogodio se u selu Rasno, nadomak Sjenice, kada je Enedin T. (44) ubio svoju bivšu suprugu Biseru Š. (44) i njene roditelje Fehima Š. (64) i Šefku Š. (60). On je takođe ranio i njenog brata Bakima Š. (35) i dvoje rođaka koji su se u tom trenutku našli u porodičnoj kući, Zinetu A. i Nevzata A.

 

Izvor: Blic

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (6)

Ostavi komentar

    • Na svu srecu kod nas muzevi ne ubijaju zene i decu pa cemo lako sa ovih 4 poturica manje. Pitam se kako bi bilo da se ovo u tvojoj kuci desilo?
      Zlocin je zlocin a ocigledno je ovo balkanski sindrom gde je muz sve i sva a zena niko i nista. Socijane sluzbe su zatajile jer nisu dovoljno obucene i ne znaju kako da reaguju na ovu situaciju.

      Odgovori

Ostavite komentar