Egomanijak Džejms Harden: Izjava “zapalila” američku javnost, a reči o Hjustonu će da se pamte!

Nema problem da hvali sam sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

 

Džejms Harden ja napravio pravi bum u NBA ligi ovog januara. Dugo je tražio od Hjustona da mu dopusti trejd, da bi na kraju i uspeo u tome. Harden je novi košarkaš Bruklin Netsa, gde će igrati zajedno sa Kevinom Djurantom i Kajrijem Irvingom.

Na video promociji u novom klubu je ponovo pokazao koliki je zapravo egocentrik i da nema problem da o sebi govori u superlativu. Njemu nije potrebno da drugi govore o njemu, on to radi sam.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja sam vrhunski igrač, vrhunski saigrač i vrhunski lider i momak koji je spreman da učini sve što je potrebno da tim postigne što je više pobeda”, rekao je Harden i izazvao veliki broj loših reakcija publike.

Harden je istakao da u Hjustonu nije mogao da se bori za titulu.

“Nisam želeo nikoga da uvredim. Samo sam prokomentarisao da ovaj tim ne može da se bori za titulu. U ovom trenutku moje karijere, to je ono što ja hoću”.

Ipak, svestan je Harden koliko je Hjuston uradio za njega, pa se na svom Instagramu emotivno oprostio od bivšeg kluba.

“Šta mogu da napišem? Koje reči mogu da prenesu ono što osećam. Hjusone, dočekao si me bez garancija. Dao si mi veru i zauvek promenio moj život i život moje porodice. Ova organizacija, ovaj grad dao mi je sve što sam mogao da tražim i još više. Pre MVP titule ste verovali. Za to sam zauvek dužan. Grad je raširio ruke i dočekao mene i moju porodicu kao jednog od svojih i zbog toga sam zauvek dužan. Dao sam um i telo i dušu u nadi da ću doneti slavu gradu. Nisam uspeo i za to sam zauvek dužan. Daleko je od oproštaja jer plaćam sve dugove”, napisao je Harden.

Kuridža “uništio” Kalinića: NBA zakucavanje košarkaša Zvezde! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar