Bogdan je Cecu već upoznao sa ĆERKICOM: Kada se njih dve udruže, on se oseća ZAPOSTAVLJENO

Evo i šta kaže Anastasija o njihovoj vezi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

U medijima je pre dva dana kao bomba odjeknula vest da Ceca Ražnatović ima novog dečka!

U pitanju je biznismen Bogdan Srejović (36), a novopečeni par uslikali su paparaci emisije Paparaco lov. Bogdan je inače bio u braku sa Zoranom Tasovac, verenicom Saše Kovačevića, a oni iz ovog braka imaju i ćerkicu Iskru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako piše Srpski Telegraf, Bogdan je Cecu nedavno upoznao sa ćerkicom. Naime, pevačica je krajem godine bila na rođendanu Srejovićeve naslednice, a njih dve su se zbližile odmah nakon upoznavanja.

Foto: Privatna arhiva

“Bogdan je za ćerku Iskru napravio žurku u svom restoranu, pa je tom prilikom okupio porodicu i uži krug prijatelja. Ceca je došla među prvima i već na vratima je njegovoj ćerkici Iskri uručila rođendanski poklon. Bogdan je pozvao i Anastasiju i Veljka jer ih je majka upoznala s njim, ali su oni bili sprečeni da se pojave zbog obaveza koje su tog dana imali. Ceca i Iskra su odmah počele da se slažu, igrale se zajedno i sve vreme razgovarale. Iskra je oduševljena Cecom jer joj poklanja pažnju. Bogdan ume često da se našali i da kaže da, kada su njih dve zajedno, on se oseća zapostavljeno”, priča dobro obavešten izvor za pomenuti list.

Ceca i Bogdan se trude da svaki slobodan trenutak provedu zajedno, a kako je u jeku epidemija koronavirusa, sada se viđaju svakodnevno.

Prijatelj novog dečka Ražnatovićke za Objektiv otkriva: Ceca i Bogdan su PERFEKTAN SPOJ!

Bogdan i Ceca uživaju jedno pored drugog. Na njoj sam primetila veliku razliku otkako je s Bogdanom. Uvek je nekako nasmejana i raspoložena, a pričala mi je da satima pričaju preko telefona kada nisu jedno pored drugog. Anastasija se često šali s majkom, pa joj kaže: “Sad si prava tinejdžerka, ali ti stoji”, a Ceca onda počne da joj objašnjava da je ljubav najlepša emocija koju čovek može da doživi. Sa Bogdanom je počela sve da radi, odlaze u šoping zajedno, završavaju obaveze po gradu, a često vreme provode i u Bogdanovom restoranu, koji poseduje već duže vreme”, završava izvor.



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar