Trener Budućnosti pred abaligaški derbi: Partizan nas sigurno neće zavarati!

Partizan je peti na tabeli regionalne lige sa skorom 7-7, dok je Budućnost iza njega sa učinkom od devet pobeda i dva poraza, ali iza je samo jer ima tri meča manje, pa samim tim i manje "bodova"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ABA liga/Budućnost VOLI

Trener košarkaša Budućnosti Petar Mijović, pred duel sa Partizanom u 15. kolu ABA lige, rekao je da ih neće zavarati trenutna pozicija i rezultati crno-belih.

Partizan je peti na tabeli regionalne lige sa skorom 7-7, dok je Budućnost iza njega sa učinkom od devet pobeda i dva poraza, uz tri utakmice manje, a dva rivala sutra od od 18 sati sastaće se u “Morači”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Neće nas zavarati pozicija Partizana i rezultati u prethodnom periodu, posebno na gostovanjima. Kvalitet njihovog tima i stručnog štaba je mnogo veći i toga smo svesni. To će kod nas da probudi maksimalnu pozornost i pripremu, kao i želju da pobedimo. Značajna utakmica i za nas i njih. Nadam se da ćemo biti na visini zadatka u delu odgovornosti, intenziteta i koncentracije i da će to biti preduslov da dobijemo utakmicu”, rekao je Mijović, a prenose Vijesti.

U prvom ovosezonskom delu Budućnost je slavila u Beogradu posle produžetaka i trojkom Danila Nikolića u poslednjoj sekundi (101:99), a košarkaš Budućnosti Vili Rid nada se trijumfu i u Podgorici.

“Biće to veliki meč za nas. Prethodni je bio sjajan, pobedili smo uz zvuk sirene. Partizan je čvrst tim. Moramo da izađemo čvrsto i koncentrisano, da radimo jedan za drugog i dođemo do pobede”, rekao je Rid.

U susret najluđem meču kola u ABA ligi: Filipovski poslao poruku igračima Budućnosti!



Izvor: Objektiv.rs, Vijesti.me

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar