GODIŠNJICA UBISTVA

Pozdravili se, minut kasnije izvadio je PIŠTOLJ: Sasuo 3 metka u Arkana, jedna stvar je ostala MISTERIJA

Ubijen je u svojoj 48. godini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube

Ubistvo komandanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana desilo se na današnji dan 2000. godine u tadašnjem “Interkontinentalu”. Ražnatović je bio i političar, osnivač i prvi predsednik Stranke srpskog jedinstva. Ubijen je u svojoj 48. godini.

Bio je u društvu Milenka Mandića Mande (44) i Dragana Garića (47), telohranitelja, koji su takođe ubijeni, ali i bivšeg direktora Komercijalne banke Ljubomira Mihajlovića. Za ubistvo je osuđen bivši policajac Dobrosav Gavrić. Zbog tog ubistva osuđen je u Srbiji na 35 godina. Uhapšen je 2012. u Južnoafričkoj Republici. Suđeno je i saučesnicima Milanu Đuričiću i Draganu Nikoliću koji su dobili po 30 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Još se ne zna ko je nalogodavac likvidacije. Ispred hotela su tog dana oko 17 časova stala dva automobila. Iz jednog su izašli Dragan Nikolić Gagi i Milan Đuričić Miki, odranije poznati policiji. Iz drugog vozila izašao je Zoran Nikolić Pegla, kao i pripadnik Druge čete Prvog bataljona policijske brigade SUP-a Beograd, Dobroslav Gavrić.

Pozdravili su se, a minut kasnije izvadio je pištolj

Pegla je ostao na parkingu, dok su preostala trojica ušli u hol spremajući se da počine trostruko ubistvo. Arkan je sa društvom sedeo u holu. Nekoliko minuta posle 17 sati, prišli su im Đuričić i Nikolić.

Pozdravili su se, Gavrić je seo u drugi separe, nekoliko metara iza leđa Arkanu. Minut kasnije, Gavrić je ustao od stola. Ispod kaputa je izvadio pištolj “CZ 99″. Tri metka ispalio je Arkanu u potiljak.

Na pod hola u “Interkontinentalu” padale su čaure, čaše, šolje i flaše, a gosti su zalegli na pod sklanjajući se od rafalne paljbe. Policija je na lice mesta došla brzo, ali ne i hitna pomoć.

Arkanov telohranitelj otkrio TAJNE opasnih ljudi na televiziji, to mu je bio POSLEDNJI intervju (VIDEO) 

Arkan je neslužbenim vozilom prebačen u Urgentni centar. Tamo je i zvanično proglašen mrtvim.

Bivši policajac uhapšen u Južnoj Africi

Dobrosav Gavrić je 2006. godine pobegao iz Srbije. Uhapšen je krajem 2011. u Južnoafričkoj Republici, ali ne po poternici Srbije. Gavrić je u Africi nastavio da se bavi kriminalom, pa je uhapšen kao vozač afričkog kralja podzemlja Sirila Bika, koji je ubijen u martu 2011. Gavrićev identitet, međutim, nije odmah otkriven (policiji se predstavio kao Saša Kovačević) i on je najpre pušten iz pritvora. Ubrzo je ponovo uhapšen zbog posedovanja kokaina i tada je utvrđeno da se radi o Arkanovom ubici. I dalje se nalazi u zatvoru u Africi.

Otkriveno koje “prljave poslove” je Arkan radio za UDBU: Jednoj SRAMNOJ stvari nije mogao da odoli 

Milan Đuričić Miki sa njim je pobegao iz zemlje dan uoči izricanja presude za Arkanovo ubistvo. Ali se u nju vratio tek da mu bude večna kuća. Ubijen je 24. aprila 2018. u Johanesburgu. Kremiran je i sahranjen u Loznici pre dve i po godine.

Treći počinilac Dragan Nikolić služi kaznu u požarevačkoj Zabeli.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (25)

  1. Vecina zena koje traze alimentaciju namerno naprave problem samo da bi to danas,sutra i izvukle. I onda tu istu alimentaciju ne trose na dete za koje je i data, nego na sebe, da se nakindjure i drogiraju.

    Odgovori

Ostavite komentar