Novak stigao u Australiju sa čovekom od koga najviše strahuje: Srbina dočekale rigorozne mere! (FOTO)

Đoković je u Adelejd stigao čarter letom iz Barselone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: EPA-EFE/MORGAN SETTE

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković je stigao u Australiju, gde ga očekuje prvi Gren slem turnir u sezoni! Po samom sletanju jasno je bilo da su mere i više nego rigorozne, pošto su sve tenisere sačekali jake policijske snage, sanitarna inspekcija, koja dezinfikuje igrače po dolasku u hotel, kao i fotoreporeteri sa maskama koji su želeli da slikaju pristigle sportske zvezde.

Kao što se najavljivalo, srpskog tenisera sada očekuje dvonedeljni karantin u Adelejdu, koj će za nijansu imati “fleksibilniji” tretman, pošto će svi teniser imati pet sati van hotela. Osim Novaka, ovakav tretman će imati Nadal i Tim, koji su zajedno stigli sa Novakom, što je austrijski teniser potvrdio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Posle zaustavljanja u Barseloni, preda mnom je dugo putovanje i ovde su neke teniske zvezde među putnicima, uz moj tim, Novak Đoković i Rafael Nadal su u avionu, i nadravno, moj sparing partner Denis Novak”, napisao je Tim pred početak putovnja.

FOTO: EPA/
MORGAN SETTE

Karantin će biti ograđen, a određen broj igrača se pobunio što Novak, Tim i Nadal imaju bolji tretman. Inače, i sam Đoković se kritikovao ovakvu odluku organzitaora, kojima je ovo bio jedini načn da zaobđu komplikacije zbog tužbe vlasnika apartmana u prvobitno planiranom hotelu za karantin, ostali bez dovoljnog broja smeštaja za igrače.

Srbin će takođe igrati i egzibicioni turnir u Adelejdu pre Australijan opena gde brani titulu, dok ga očekuje i ATP Kup sa Srbijom, koji su naši teniseri osvojili.

Australijan open se igra se od 8. do 21. februara, a žreb će biti obavljen 4. februara.

Srbi i Hrvati su krivi za haos na Australijan openu: Novakova dobra namera zbog koje plaća ceo svet!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar