Miroljub Petrović “promenio ploču”!? Ranije sam LUPAO nešto na TV-u, nemojte se plašiti BOŽIJE KAZNE

Lažni doktor objavio snimak u ironičnom tonu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Kontraverzni teoretičar zavere Miroljub Petrović ponovo pokušava da zastraši ljude, dovodeći u vezu zemljotres u Hrvatskoj i poplave u Obrenovcu iz 2014. sa “nemoralom” građana i božijom kaznom.

Bezličan PREVARANT: Miroljub Petrović se pojavio na onlajn nastavi, majka đaka u šoku kada je videla ovo

Ovaj lažni doktor je objavio kratak snimak na Jujtubu u kojem na samom početku deluje da je okrenuo novi list i odustao od opasnih u suludih ideja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvo je “mrtav ozbiljan” tobože prihvatio realnost da postoje tektonske ploče.

“Kao neko koje studirao biologiju želim da vam kažem da to nije ništa strašno, to su pokreti tektonskih ploča”, rekao je Petrović.

Došao LAV među goveda! Kojeg si tatka tražio tamo?: Posle diskvalifikacije Novaka oglasio se Petrović 

Zatim je rekao je da su se naučniku koji je otkrio tektonske ploče u početku svi smejali, ali je posle ta teorija prihvaćena

“Ploče idu jedne ispod druge, pomeraju se tokom miliona godina evolucije zemlje. To malo trese pa se posle smiri”, kazao je Petrović.

On je posle toga sarkastično rekao da su teorije zavere povezanost zemljotresa u Hrvatskoj sa “nemoralom” u Zagrebu, niti da je to upozorenje gradovima u okruženju, poput Beograda i Podgorici da ih čeka ista sudbina.

“Ovo kad je bila poplava u Obrenovcu nije bilo upozorenje da može da se izlije Dunav i Sava i da se potopi Beograd i ovaj sad Beograd na vodi”, rekao je Petrović kao da priželjkuje prirodnu katastrofu.

Onda je nastavio u istom tonu da priča kako zemljotresi nemaju nikakve veze sa njegovim viđenjem nemoralnog ponašanja.

“To što najviše zemljotresa ima u Kaliforniji koja je centar Holivuda i pornografije to je slučajnost. Ili Indonezija koja je centar za seksualni turizam. Tamo roditelji decu iznajmljuju za 10 dolara dnevno ovim stručnjacima u Holivudu”, priča Petrović

Naravno nije mu promaklo da ironično kaže kako je konačno prihvatio teoriju evolucije, pokušavajući da je izvrgne ruglu.

“Zabranili su mi da radim magistarski rad jer sam nešto lupao na televiziji protiv evolucije. Međutim posle sam shvatio da je evolucija prava stvar i da smo mi stvarno nastali od majmuna”, reko je teoretičar zavere.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar