Nezapamćen fudbalski skandal: Ojadio Srbiju, pa dobio nagradu! (VIDEO)

Kako je moguće da je nekom palo na pamet da uradi nešto ovako?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Međunarodna federacija za fudbalsku istoriju i statistiku (IFFHS) je birao najbolje fudbalere, timove, ali i sudije u poslednjoj deceniji, a izbor za arbitra umnogome će iznervirati sve srpske ljubitelje fudbala.

Feliks Brih, čovek koji je na Mundijalu 2018. godine “izvršio genocid” protiv Srba, odnosno Aleksandra Mitrovića, kada nije hteo da se konsultuje sa VAR tehnologijom,

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sudija kog Srbija pamti po neslavnom deljenju pravde na meču sa Švajcarskom na Svetskom prvenstvu, kada nas je oštetio za čist penal nad Aleksandrom Mitrovićem i nizom drugih odluka izuzetno uticao na ishod meča.

To naravno nije bio jedini ispad Feliksa Briha u karijeri. U Nemačkoj je jednom prilikom dosudio gol pri situaciji u kojoj je lopta otišla daleko od mreže! Gol je pripisan Štefanu Kislingu, ali ga nije bilo.

Imao je 141 bod, jedan više od drugoplasiranog Čunejta Čakira. Slede Bjorn Kujpers, Nikola Ricoli, Nikola Pitana i Hauard Veb, a prvih deset kompletiraju Damir Skomina, Martin Etkinson, Viktor Kasai i Španac Lahoz.

Na listi među 20 najboljih je i srpski sudija Milorad Mažić, koji je imao ukupno 35 bodova i nalazi se na 16. mestu.

Adolf Hiter pričao o Luki Joviću: Uradio je sve da nam se vrati!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar