Ivana iznajmila stan idealnom paru: Posle 3 nedelje ga posetila i pronašla pismo sa JEZIVOM porukom

Nakon što je pročitala šta su joj napisali, žena se tresla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Freepik

Amerikanka koja se na Redditu predstavila samo kao Ivana, opisala je svoj slučaj iznajmljivanja stana u Pitsburgu koji se završio loše.

Pišući na temu nepredvidivih ljudi koji dolaze i odlaze iz naših stanova, Ivana je naglasila da je imala neverovatno bizarno iskustvo sa parom koji je izgledao na prvi pogled savršeno.

“Sačekala sam u stanu momka i devojku u kasnim dvadesetim godinama. Oboje ozbiljni, sa sređenim životima, on anesteziolog, a ona zaposlena u jednoj većoj kompaniji u Pitsburgu. Sve je izgledalo idealno. Oduševili su se lokacijom, dali za prvi mesec unapred novac. Istakli su da planiraju brak i porodicu te da bi kod mene da se skrase”, napisala je žena.

Budući da prethodno nije imala sreće sa dva iznajmljivanja stana, sada je odahnula.

Ušla u bezazlenu svađu sa sestrom, pa saznala za NAJUŽASNIJU tajnu koja se 11 godina krila od nje (VIDEO)

“Došla sam kući i pomislila da sam konačno imala sreće. Međutim, kada sam ih dva puta tokom narednog meseca zvala da proverim da li je sve OK, zvučali su nervozno i užurbano. Nisam htela da paničim, pomislila sam da su u gužvi. Ipak, skoro mesec dana sam došla da obiđem stan i uzmem novac za narednih 6 meseci po dogovoru”, piše Ivana.

Zvonila je na interfon, niko se nije oglašavao. Ušla je u zgradu i otključala vrata stana, ali on je već bio otvoren.

“Tu sam se malo prepala jer sam ušla i videla da nema nikoga a da je stan otključan. Nisam videla ništa od njihovih stvari. Na stolu je bila poruka veoma čudne sadržine: ‘Draga Ivana, mi nismo ono što si mislila da jesmo. Nismo više ni u zemlji, uzalud ćeš nas zvati. Trebalo nam je samo da nekoliko puta prenoćimo kod tebe, zbog nekih drugih poslova. Veruj mi, ne želiš da znaš u vezi sa čim. Ništa ti nismo ukrali u stanu, ako sad na o tome razmišljaš, niti smo lomili inventar. Hvala puno za gostoprimstvo i izvini što je stan otključan, izgubili smo ključ pre par dana. Sve najbolje, R. i Z.’. Tresla sam se. Pomislila sam da zovem policiju, ali šta bih im rekla? Verovatno su već promenili karticu sa onim brojem telefona koji imam. Pogledala sam okolo i uverila se da je u stanu stvarno sve OK”, napisala je Ivana.

Za kraj je dodala i da je išla i kod komšinice koja je rekla da ih je videla za mesec dana samo jednom i da su bili nasmejani i fini.

Potom je promenila bravu na vratima i rešila da u narednom periodu ne iznajmljuje stan dok ne vidi šta će.

Milena zbog OVE traume iz prošlosti otrovala 2 bivša dečka: Mislila da je uspela, ali je ovaj detalj odao



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. E, da su meni bili ovakvi stanari. Ovi moji su mi uništili stan, ostali dužni 1.840 evra i oko 20,000 za dažbine. Renoviranje stana je izašlo oko 1.000 evra. Uz to sam platio i porez, a da pare nisam dobio + porez na imovinu. Uništili su me. A Ivana je super prošla. Ipak sam mislio da je u USA to malo bolje rešeno.

    Odgovori

Ostavite komentar