ŠOK ispovest žene koja SKIDA NEVINOST mladićima kod Valjeva: Moji dečaci su zadovoljni i uvek se vraćaju

"Učiteljica" J. S. (57) razdevičila oko stotinu momaka u Kolubarskom okrugu, starosti od 16 do 25 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Ilustracija

Kada joj je pre sedam godina prišao nepoznati šesnaestogodišnjak dok je prala stvari na potoku, prostitutka J. S. (57) iz sela nadomak Valjeva, navodi da je odmah u njegovim očima primetila požudu.

Kako uverava za štampano izdanje Objektiva, odmah je bez oklevanja rešila da mu pomogne i „nauči ga kako se zadovoljavaju žene”. Od tada, pa sve do danas, Učiteljica, kako je samu sebe prozvala, ističe da je razdevičila oko stotinu momaka u Kolubarskom okrugu starosti od 16 do 25 godina.

HTEO JE DA ME PROŽDERE

Učiteljica priznaje da joj se ovaj zanat osladio, a posebno je usrećuje što „podučava” neiskusne tinejdžere koji nikada nisu upražnjavali seks.

,,Posao mi se zahuktao kada me je, meni nepoznati dečko, a zapravo sin predsednika jedne opštine u našem okrugu, pitao kako da izađe na glavni put i krene ka Valjevu. Videla sam da me gleda pohotno, hteo je da me proždere celu. Bila sam u nekoj podsuknji koja se zalepila za butine od vode i znoja. Kažem mu „Priđi, sinko, da ti Učiteljica nešto pokaže”, bez dlake na jeziku kaže Učiteljica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

POSLE TRI MINUTA ISPUSTIO JE U MENE

Kada joj je šapnuo da je nevin, kako navodi, odmah mu je kazala da ne brine. Imali su seks nekoliko minuta, ali prema njenim rečima, oboje će taj čin pamtiti dok su živi.

,,Bio je izgubljen, nije znao šta ga je snašlo. I posle se hvalio drugovima i tako su počeli da dolaze kod mene. Nisam nikada nikome tražila novac, sami su ostavljali na stolu kad pođu kući. Meni uvek treba, ne mogu da grešim dušu”, priznala je ona.

PLAČU I TRAŽE JOŠ

Učiteljica navodi da mladići kojima je „skinula mrak” godinama svakodnevno dolaze kod nje. Ipak, njeno pravilo je jasno – nijedan muškarac ne sme da joj kaže da je voli.

,,Zaljubljivali su se i te kako, šta da im radim. Pa plaču, mole, traže još i još i tako svaki put. Poznaju me svi u selu, ne znam koliko znaju o ovome i ne zanima me! Dobra sam sa svima, a ako nekoga brine s kim se prevrćem po krevetu”,  jasno kaže naša sagovornica.

Oglasila se SPC: Političko delovanje vladike Grigorija nema veze sa Hristom!

J. S kaže da su današnji momci vrlo maštoviti, a ona se trudi da im ispuni sve želje.

,,Ovi što im uzmem nevinost ne znaju ništa, te i ne traže ništa posebno. Promenimo po koju pozu, da odu zadovoljno kući i to je to. A, ovi što se kao psići vraćaju po još mesa, oni kao da naprave spisak šta žele.  Ima i one gospode što hoće samo da legnu, a ja da skačem u ovim godinama. Takav je bio sin od namesnika u selu, kome sam skinula mrak”, kaže ona.

NE ŠMINKAM SE, ALI SE UVEK PLAKNEM

Ova sredovečna žena navodi da od najstarijeg zanata živi dobro uprkos tome što se ne šminka i ne oblači moderno. Kako uverava, za momke je uvek čista i sveže okupana, što njene mušterije i te kako cene.

,,To što nisam kao ove gradske žene, ne znači da se ne plaknem! Moji dečaci su zadovoljni i zato mi se uvek vraćaju i traže ponovo seks iako sam im već skinula mrak. Ako prvi put i ne naplatim dobro, posle pare samo pljušte”, kaže naša sagovornica.

Momci koji su dolazili kod Učiteljice bili su uglavnom iz Valjeva i okolnih sela, ali bilo je i Beograđana i Novosađana. Neki od njih su bili i oženjeni, ali nezadovoljni seksualnim životom.

Ivica Dačić dobio ulicu u Beogradu? Reporterka RTS šokirala gledaoce u programu UŽIVO (VIDEO)

OŽENJENI – STOP

,,Jednom sam se prevarila, nisam znala da je oženjen, a mi na kamari. Kad mu zazvoni telefon, piše: „ženče”. „Daću ti ja ženče”, izbacim ga napolje golog, a stvari ostavim u kući”, priseća se naša sagovornica. Kako navodi, oženjene ne voli ni kao mušterije, ni u privatnom životu, jer ne želi nekom da uništi brak.

,,Molim lepo, nikog ne zovem da mi dolazi! Oni sami banu i traže da im skinem mrak kako bi prema izabranoj ženi mogli da se pokažu. Ponosna sam što sam mnogim muškarcima pomogla da dobiju samopouzdanje i da nauče kako da koriste alat. Džaba alat, ako ne znaš da rukuješ njime. Verujte da sam mnoge naučila svemu, čula sam da se dosta njih poženilo i da srećno žive”, kazala je ona.

NIJE IŠLA GINEKOLOGU 32 GODINE

Učiteljica kaže da je poslednji put bila na pregledu ginekologa pre 32 godine. Kako kaže, nema ni potrebe, jer su njene mušterije mladi i zdravi muškarci.

,,Ne brinem se! Ako mislite na trudnoću, nisam ostajala u drugom stanju. Ja to na vreme osetim, ne može da se omane. Svako ko kao slučajno zatrudni – laže”, kaže J.S. u ispovesti za Objektiv.

Piše: Sanja Radovanović

Ove i mnoge druge zanimljive teme čitajte u štampanom izdanju lista Objektiv. 

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (43)

  1. Mišo kada bi svako selo imalo po jednu ovakvu učiteljicu nebi bilo neženja a i natalitet bi porastao. Ovo treba i sama država da vrši podsticaj i zapošljava ovakve učiteljice po selima.

    Odgovori
  2. То није биологија,већ географија,брда,долине,шума,гејзир и други појмови.

    Odgovori

Ostavite komentar