Jovan Marić vraćen iz mrtvih: Psihijatru se desilo nešto JAKO ČUDNO posle mesec dana na respiratoru

Jovan Marić (80) je u KBC "Dragiša Mišović" smešten 1. decembra s obostranom upalom pluća izazvanom koronavisom

Foto: Youtube printscreen

Psihijatar Jovan Marić (80) bukvalno je vraćen iz mrtvih i na Božić odvojen od respiratora na kome je bio mesec dana, piše Kurir prema nezvaničnim saznanjima.

Životna bitka Predraga Marića: Priključen na RESPIRATOR, pozitivan na koronu

“Marić je bio jako težak pacijent i bio je otpisan. Gotovo niko nije mislio da ima šanse da se izvuče. Sa bezmalo punih 80 godina i na respiratoru, svi parametri su pokazivali da su mu šanse ravne nuli. Međutim, posle mesec dana, baš na Božić, lekari su useli da ga odvoje od respiratora. Diše svojim plućima. Još je u intenzivnoj nezi, a sa osobljem uglavnom priča na engleskom jeziku. Verovatno čoveku treba vremena da potpuno dođe sebi jer je mesec dana bio pod jakim sedativima, uspavan na respiratoru”, kaže izvor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marić je u KBC “Dragiša Mišović” smešten 1. decembra s obostranom upalom pluća izazvanom koronavisom. Stanje mu se vrlo brzo pogoršalo i lekari su morali da ga intubiraju već posle nekoliko dana.

Dr Srđa Janković podelio LEPE VESTI: Reči najpoznatijeg srpskog imunologa treba svi da pročitaju

Preminuo još jedan srpski lekar: Dr Vladislav Todorović izgubio bitku sa koronom

Izvor: Kurir

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (12)

Ostavi komentar

  1. Znam za slučaj zene koja je nakon kliničke smrti progovorila na nemačkom jeziku i to varijanta iz 19.veka, a nemački nikad učila nije. Evo sad i Marić na engleskom. Kud ćete veći dokaz za postojanje prošlih života?

    Odgovori
  2. Jedan od retkih ljudi koje sam mogla da slusam, a da me iznervira svojim stavovima. Doktore zelim opet da Vas slusam i gledam, sto pre!

    Odgovori

Ostavite komentar