NBA: Pokuševski nakon potresa mozga briljirao u pobedi Tandera, Bjelica baš loš u katastrofi Kingsa!

Kingsi su pobedu ispustili u drugom poluvremenu izgubivši ovaj period igre sa 73:49

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto / Profimedia

Košarkaši Sakramento Kingsa ubedljivo su izgubili pred domaćom publikom od Toronto Reptorsa 144:123.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica nije dobio mnogo prostora na ovom duelu, pa je na parketu proveo svega nešto manje od deset minuta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reprezentativac Srbije četiri puta šutnuo je ka košu protivnika, jednom je pogodio i utakmicu je završio sa dva poena, jednim skokom i asistencijom. Bjelica je prošle godine igrao najbolju košarku u NBA, bio je jedan od važnijih igrača u rotaciji, ali je ove sezone izgubio ulogu i pitanje je da li će završiti sezonu u Kingsima.

Kada je reč o utakmici, Kingsi su pobedu ispustili u drugom poluvremenu izgubivši ovaj period igre sa 73:49. Raspala se igra ekipe Luka Voltona posle dvadesetominutne pauze i Reptorsi su zasluženo slavili.

Najefikasniji u poraženom sastavu bio je Dieron Foks sa 23 poena, Barns je ubacio 21, a Hild i Begli su dodali 15. Toronto je do trijumfa predvodio Fred Vanvlit sa 34 poena i sedam asistencija, Buše je ubacio 23, Pauel 22, a Sijakam je imao 17 poena, devet skokova i 12 asistencija.

Košarkaši Oklahome Siti Tander pobedili su Njujork Nikse 101:89.

Aleksej Pokuševski, mladi srpski košarkaš, propustio je prethodnih nekoliko utakmica zbog blagog potresa mozga, te se na teren vratio u duelu protiv Niksa.

Poku je odigrao najbolji meč u dosadašnjem delu karijere, pošto je za 19 minuta na terenu postigao sedam poena i uz to imao šest skokova (3/5 iz igre).

Tandersi su utakmicu prelomili tokom treće i četvrte četvrtine, a ubedljivo najzaslužniji za pobedu bio je Šej Gildžes-Aleksandar sa 25 poena, 10 skokova i sedam asistencija. Pratio ga je Hamidu Dijalo sa 23 i 11 skokova, dok je Al Horford dodao 15 i osam skokova.

Veliko pojačanje za Seltikse: Bred Stivens i Boston saznali lepe vesti



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar