Simpsoni nisu predvideli januarske nerede u Americi

U popularnoj seriji nije prikazana budućnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Nakon neuspešnih nereda u američkom Kongresu u januaru 2021, neki mediji su objavili tvrdnje da je popularna televizijska serija Simpsoni “predvidela” te događaje. Kao “dokazi” su ponuđene epizoda serije u kojoj se Kongres ipak ne spominje, te fotomontaža lika iz Simpsonovih.

“Popularna serija “Simpsonovi” ponovo je “predvidela” nešto što će se dogoditi u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), ovaj put je reč o haosu koji je nastao nakon što je izabran novi predsednik SAD-a. Epizoda “Treehouse of Horror XXXI” obrađuje temu američkih izbora” – glasila je vest na portalima koja je okarakterisana kao lažna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, objavljeno je  da Mardž traži od Homera da izađe da glasa, a Lisa ga upozorava zašto je to važno i podseća na protekle četiri godine. Dalje se nastavlja da se Homer uskoro gubi u razmišljanju i priseća se dugačke liste grešaka koje je napravio Donald Tramp. Zatim, uskoro se budi iz sanjarenja i shvata da je prespavao glasanje, a na čelu haosa koji je izbio u Vašingtonu, nalazio se upravo čovek, koji se pojavljuje na gotovo svakoj fotografiji ili snimku.

U nekoliko narednih scena, kako je objavljeno, prikazan je haos koji je nastao 20. januara 2021. godine, svet je u plamenu, zgrade su uništene, a Homer sedi na krovu porodične kuće i pije pivo dok drži pušku u ruci.

Nakon upozorenja organizacije Raskrinkavanje.ba da vest koju smo preneli nije tačna, ogradili smo se i napravili izmene u tekstu.

Ovom prilikom izvinjavamo se čitaocima na grešci. Preduzećemo sve mere opreza da se ovakav propust ne ponovi na našem portalu. O greškama koje smo ispravili, a na koje nam je ukazao Raskrinkavanje.ba čitajte KLIKOM OVDE!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar