Šokantna slika: Đilas sa članom Zemunskog klana! Urednik Krika: Objasni svoje veze sa kriminalcima (FOTO)

Đilas je pokušao da se opravda, pa se nevešto branio i izmišljao da je reč o slučajnom prolazniku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Nakon što je “Alo” objavio fotografiju selfija na kome su Dragan Đilas i Vladimir Jovanović (52) poznatiji kao Vlada Japanac, član Zemunskog klana, nasmejani od uha do uha, reagovao je i urednik Krika Stevan Dojčinović.

“Kad smo kod slika sa kriminalcima, trebalo bi i da Dragan Đilas ovo objasni u javnosti, bez obzira što je fotografiju objavio tabloid”, napisao je Dojčinović i objavio fotografiju naslovnih strana novina na kojima je osvanula Đilasova fotografija sa Vladom Japancem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon toga, Đilas je pokušao da se opravda, pa se nevešto branio i izmišljao da je reč o slučajnom prolazniku i tom prilikom, rekao sledeće:

Foto: Twitter/Printscreen

“Poštovani Stevane, na fotografiji je za mene nepoznat čovek koji me je na ulici zamolio da se slikamo. I to mi se dešava svaki dan, u proseku 5-10 puta. Ko zna sa kim sam sve postoje fotografije, jer naravno nikada nikoga nisam pitao za lične podatke pre slikanja”, napisao je on i nastavio u istom maniru:

“Sve ovo kažem pod pretpostavkom da me je taj čovek zaista zaustavio i zamolio za selfi, da slika zaista postoij i da nije u pitanju fotomontaža.”

Foto: Twitter/Printscreen

Na kraju je poručio kako ima “pametnija posla”.

“Nadam se da nećete ovako javno apelovati da objašnjavam sve što o meni objavljuju, jer nemam tri života na raspolaganju. A imam i pametnija posla, naročito sada kada je svima jasno da je to hajka”, poručio je Đilas.

Podsetimo, Jovanovića  prva Bela knjiga MUP Srbije (ona iz 2001.) navodi ga kao člana Zemunskog klana. Prilikom pokušaja ubistva Vuka Draškovića u Budvi, atentatori su odseli u njegovom stanu. U prošlosti je hapšen zbog više krivičnih dela, među kojima su iznuda, pretnja, otmica i izazivanje opšte opasnosti. Apelacioni sud, podsetimo, osudio je Vladimira Jovanovića 2017. godine na 34 meseca zatvora zbog iznude 710 evra i 4.000 dinara od radnice jednog kafića.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (3)

  1. Au brate pa obaj stvarno misli da su ljudi toliko glupi, i pokusava tako jeftino da laze. Pa nerazumem ko sa njim zeli da se slika u nicemu nije svetsko cudo osim u lopovluku,takvo bogacenje za tako kratko vreme ama bas niko nije uradio. E Djilasu nuje narod glup kao sto ti.mislis.

    Odgovori

Ostavite komentar