Sjajni Slovenac ispao: Lider turneje najbolji u kvalifikacijama Bišofshofena (FOTO)

Prva serija doneće 25 direktnih okršaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Pobednik kvalifikacija na skakaonici u Bišofshofenu je Kamil Stoh. On je skočio 138 metara i za 0,6 poena bolji od Roberta Johansona, dok je na trećem mestu završio Halvor Egner Granerud, koji je skočio najduže, doleteo do 140,5 metara, ali je dobio lošije ocene i zbog toga je završio na najnižem mestu na podijumu.

Najveće iznenađenje je definitivno loš skok Anžea Lanišeka koji se neće naći u prvoj seriji, pošto je podbacio, mada se deo krivice može prebaciti na očajne vremenske uslove. Vetar je konstantno duvao i ometao skakače.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prva serija doneće 25 direktnih okršaja, a nakon ovog dela programa, u drugoj seriji će se naći 25 pobednika uz pet srećnihi gubitnika.

Najzanimljivije parove u sutrašnjem nadmetanju u Bišofshofenu koje počinje u 16:45, činiće: Stekala – Gajger, Žila – Lakner, Štajner – Alto, Domen Prevc – Hniščol, Haman – Paške, Fetner – Lindvik, Bartol – Keići Sato, Peter Prevc – Gregor Šlirencauer, Aigro – Ašenvald, Kitosaho – Hajbok, Kot – Kubacki, Aman – Granerud i Junširo Kobajaši – Robert Johanson.

Strašne scene na Svetskom kupu u skijanju: Užasan pad takmičarke – zakucala se u zid! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar