Kakva vest stiže iz Rusije: Vraća se Fjodor Jemeljanenko – borba je skoro gotova!

Predlog je poslao jedan navijač, a Ortiz je to podelio na društvenim mrežama, što bi moglo da se tumači kao odobravanje... I njega ring dugo nije video jer je poslednju borbu imao 2019. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/ALEXEY NIKOLSKY

Legendarni ruski MMA borac Fjodor Jemeljanenko, po mišljenju mnogih najbolji borac svih vremena, mogao bi ponovo da se vrati u ring i to za oproštajni “fajt”!

Poslednju je imao pre više od godinu dana, odlučio je da se u 2020. godini ne bori jer je “besmisleno da se oprosti pred praznim tribinama”, a kako se publika polako vraća na gledališta i sportske dvorane – mogao bi da promeni mišljenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nepoznato je da li će odraditi jednu ili dve borbe pre završetka velike karijere, ali je već istakao da za kraj želi iskusnog protivnika iza kog su uspesi. Jemeljenko je do sada ostvario 39 pobeda, uz svega šest poraza, a već ima ponude za finalne borbe.

Prvi je Džon Barnet, koji je 2002. godine došao do UFC titule i poslednju borbu je imao pre četiri i pitanje je da li odgovara zahtevima Rusa, dok je drugi Tito Ortiz, što bi zaista mogao da bude spektakl ako dođe do dogovora.

Predlog je poslao jedan navijač, a Ortiz je to podelio na društvenim mrežama, što bi moglo da se tumači kao odobravanje… I njega ring dugo nije video jer je poslednju borbu imao 2019. godine.

OBJEKTIV INTERVJU – Dejan Savić: Nismo mi rukometaši pa da radimo na suvom! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar