“Svi umiru, i tvoj otac će”: Antivakserka žestoko uvredila uplakanu ženu, a onda je PONIŽENA za ceo život

Žestoka svađa u tržnom centru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/EmilyHoulshouser

Ozbiljan incident dogodio se u nedelju u tržnom centru Vestfild u Los Anđelesu.

Emotivno nestabilna žena sedela je i plakala na ulaznim vratima prodavnice nakon što ju je žestoko uvredila grupa antivaksera kojima je rekla da stave masku kad ulaze u objekat.

Žena im je sugerisala da tako povećavaju svima, pa i sebi rizik od oboljevanja, kao i da je njen otac zbog istog stava sada u bolnici i da je na respiratoru.

Bračni par antivaksera sa prijateljem se razbesneo i krenuo da je teroriše pred svima.

Došla u prodavnicu bez maske: Umesto da je stavi, krenula da ciči i demonstrira KUNG FU veštinu (VIDEO)

“Ućuti! Ko si ti da nam govoriš šta da radimo? Šta se pališ, moronko? Ti si idiot ako veruješ u te gluposti. Svi umiru. Svi! I tvoj otac će! To je priroda, neće umreti od COVID-19, zar i dalje veruješ u to?”, vikali su joj u čemu je prednjačila žena.

“Moj otac se sada bori za život, se…nje jedne, a isto je tako pričao kao vi? Zar je moguće da ste toliko naivni i tvrdoglavi?”, upitala ih je uzrujana žena posle čega su je pljunuli.

“Nadam se da ćeš se zaraziti i ti i umreti!”, rekla joj je besna žena.

Antivakserka nije imala milosti ni kada je policija došla, Foto: Metro.co.uk printscreen

Uplakanoj osobi prišao je radnik obezbeđenja i doneo joj stolicu da sedne da se smiri, a onda se obratio antivakserima.

“Vi sada nećete moći da kupujete ovde jer ću pozvati policiju, a upamtiću vas preko kamera. Dokle god budem radio ovde nećete moći da pređete ovaj prag. Postaraću se da vas svi upamte i na društvenim mrežama. Takvi kao vi šire virus. Zbog takvih ser…a ljudi umiru. Policija će vas kazniti, ali jednom će vas neko prebiti na ulici za ovo. A mi koji svaki dan živimo u strahu i poštovanju mera ćemo uživati u tome. Sada izađite i da vas nikad više nisam video ovde. Nacisti jedni”, poručio im je radnik obezbeđenja.

Troje antivaksera nastavilo je da pravi buku na hodniku tržnog centra a onda su privedeni. Čak i tada su vređali i policajce.

Ni policajci nisu imali lepe reči za njih, pa su kažnjeni drakonski – morali su da plate po 2.000 dolara za ovo uznemiravanje i pravljenje nereda, dok je žena koju su vređali najavila pokretanje privatne tužbe.

Pobednica među kovidiotima: PLJUNULA prodavca, pretila mu SMRĆU, šutirala sve oko sebe (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar