Sinan i Mile Kitić bili su u SVAĐI, a sve je krenulo kad je Sakić počeo da PUCA iz pištolja u hotelu

Incident o kome se nerado priča u estradnim krugovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: e-stock/ Miloš Rafailović/ Youtube

Sinan Sakić svoje prve uspehe tokom osamdesetih godina postigao je sa tada popularnom grupom Južni vetar. U to vreme pored Sinana, grupu su činili i Dragana Mirković, Kemal Malovčić, Šemsa Suljaković i Mile Kitić.

Velika “petorka” je tada bila nerazdvojna. bili su bliski kao porodica, a onda je došlo do razilaženja i svako je krenuo nekim svojim putem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Legende ne umiru! Džej i Sinan bili su kao BRAĆA, a Sakić je svog PRIJATELJA molio da ide kod lekara

Ipak, dve najveće svađe desile su se na koncertu Mileta Kitića 2009. godine. Dragana Mirković je tada odbila da bude Miletov gost i od tada ne pričaju, a do svađe sa Sinanom došlo je na after partiju koncerta.

Nakon koncerta, Sinan je sa suprugom došao na after parti, ali mu obezbeđenje nije dalo da uđe bez pozivnice, što je Sinana jako povredilo iastao je haos.

Ćerka Sinana Sakića poslala Džeju SLIKU pre nekoliko dana, a evo kakav ODGOVOR je dobila od njega!

Naime, u holu hotela gde se održavaala slavljenička žurka, dok su gosti i novinari polako pristizali, Sinan je izgubio živce kada mu je obezbeđenje saopštilo da se ne nalazi na spisku zvanica.

Pevač je tada izvukao pred svima pištolj i zapucao u vazduh, a svi na spratu su polegali od straha ne znajući šta se dešava. Sa Sinanom je bila njegova supruga, ali i dosta njegovih prijatelja i malo je falilo da dođe do krvoprolića da obezbeđenja hotela nije lepo reagovalo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

Nakon ovog incidenta Mile i Sinan nisu razgovarali, ali nakon smrti Sakića, Mile je samo na svom Instagram profilu napisao: “Počivaj u miru” sa tužnim emotikonom.

Sakićeva udovica progovorila o porodičnim problemima: Mislim da ni Sinan NEMA MIRA dok se to ne reši!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar