Aca Lukas napisao ŠOKANTNO pismo DEDA MRAZU: Zamolio ga je da mu skine bagru sa ramena!

Pevač je sve stavio na papir i izjadao se Deda Mrazu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:E-stock/Dušan Milenković

Aca Lukas napisao je pismo u kom je naveo sve svoje želje za 2021. godinu, ali pored materijalnih stvari, pevač se najviše zadržao na takozvanim “prijateljima”.

“Dragi Deda Mraze! Molim te da mi u novoj godini skineš sa ku*ca sva govna koja me okružuju i misle da ja mislim da su mi prijatelji”, hvala ti mnogo, Aca Lukas.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rasta, Tijana Ajfon, Ljupka,Tanja Savić: OVE javne ličnosti SKANDALIMA su obeležile 2020. godinu (VIDEO)

Ukoliko mu ne ostvari želje, Aca je zapretio popularnom “Dedi” da više neće verovati u njega, ali se opet nadovezao na “prijatelje”:

“Deda Mrazu bih još poručio da više neću verovati u njega ukoliko mi svu bagru ne skine sa ramena. Neću oko sebe da imam ljude koji mi se smeju u facu, tapšu po ramenu, a onda, kad se okrenem, najstrašnije me pljuju, ogovaraju i podmeću sve i svašta. Dosta mi je savetodavaca i ovih koji pričaju da su me izmislili, da su mi pomogli. Molim ih da mi se skini sa ku*ca, dosadni su”, poručio je Aca i dodao:

Aca Lukas: DOBAR sam otac svojoj deci, iako sam tek prošle godine naučio kada su im ROĐENDANI

“Osim ove glavne želje, ostale su vrlo jednostavne. Želim da živim što bolje u datom momentu. Pošto živim za trenutak, tj. dobro plivam i brzo se snalazim. Ja studiozno planiram budućnost. Evo, sigurno sedam, osam sati unapred imam dobro sve isplanirano”, izjadao se Aca.

Aca Lukas otkrio da li je Saši Popoviću VRATIO 500.000 evra, a evo u kakvim je ODNOSIMA sa bivšom ženom



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar