BURNA prošlost Marije Bulat: Dva puta je hapšena zbog DROGE, kokain pronađen u poštanskom sandučetu

Marko Bulat i njegova supruga Marija hapšeni su zbog narkotika u Crnoj Gori

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Supruga pevača Marka Bulata ušla je u Zadrugu 4 i odmah rasplakala zadrugare svojom životnom pričom i zdravstvenim problemima.

Ipak, pored svega toga Marija je imala i burnu prošlost o kojoj još nije počela da priča.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Žena Marka Bulata RASPLAKALA zadrugare svojom potresnom pričom: Nema šta da mi drži KIČMU…

Pre nešto više od tri godine Marija i Marko privedeni su u Crnoj Gori zbog posedovanja narkotika, ali je Marija tvrdila da je droga za ličnu upotrebu pa je policija podnela samo prekršajnu prijavu. Kod nje u tašni su tada pronađeni kokain i marihuana.

Marko Bulat je takođe saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora.

Supruga Marka Bulata večeras ULAZI u Zadrugu, otkrila da li će i koga RASKRINKATI: Marko je uz mene

Ovo ipak nije, sve…Pre četiri godine Marija i Marko bili su u centru ogromnog skandala zbog dva grama kokaina koja su pronađena u policijskoj akciji “Cunami”. Marija je sklopila dogovor sa tužilaštvom i priznala da je od dilera kupila kokain u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu.

Supruga Marka Bulata ULAZI u Zadrugu? Izneće nepoznate DETALJE o mnogim zadrugarima, ali i o sebi

U prvo vreme mediji su objavljivali da je Marija drogu, koja je pronađena u poštanskom sandučetu, uzimala za svog supruga, a potom da je u policiji rekla da su kokain oboje koristili.Pevač je demantovao da koristi narkotike i tih dana je otišao u Specijalnu bolnicu za bolesti zavisnosti i uradio test na drogu. Utvrđeno je, kako je tvrdio, da u njegovom telu nema tragova bilo kakvih narkotika.



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (1)

Ostavite komentar