Mesi zaplakao tokom intervjua: Bartomeu me prevario i to mnogo puta!

Dotakao se i smrti svog sunarodnika Dijega Maradone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Veliki Leo Mesi dao je veliki intervju tokom odmora od napornih fudbalskih obaveza i uživanja u vremenu provedenom sa porodicom za Božić.

“Ne znam hoću li otići, ali ako odem hteo bih da odem na najbolji mogući način. Ako odem, hteo bih se da se vratim i da živim ovde i radim u klubu. Barselona je veća od ijednog igrača”, rekao je Argentinac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja jesam privilegovan zbog svega, ali često bih želeo da budem anoniman. Hteo bih da uživam u odlasku na pijacu, bioskop ili restoran, naročito kad sam sa decom – rekao je Mesi,

Dotakao se i smrti svog sunarodnika Dijega Maradone:

“Za njegovu sam smrt saznao od svog oca. Bio sam kod kuće. Bilo je to baš suludo, niko to nije očekivao i niko još ne može da veruje. Bila je to užasna stvar. Dres koji sam skinuo nakon što sam dao gol posle njegove smrti? Dali su mi ga ljudi iz Njuelsa. Imao sam ga spremljenog i mislio sam da je to pravo vreme. Taj dan sam znao da moram da postignem gol, a sama akcija za gol stvorila se niotkuda, kada je uopšte nisam očekivao – rekao je Mesi za špansku Marku.

Dotakao se i svoje trzavice sa Barselonom kada je hteo da napusti klub:

“Puno puta sam rekao predsedniku da odlazim. Mislio sam da mi treba promena, morao sam da pobegnem od svega toga. Tad je predsednik Bartomeu počeo da filtrira stvari kako bi sve izgledalo da sam ja zlikovac. Bilo je to užasno, a odluka je bila jako teška. Bilo mi je teško da se odlučim da napustim klub mog života, ne mislim da postoji bolji grad od ovoga. Moja porodica nije htela da se preseli. Imao sam to na umu i pre Suarezovog odlaska. Bartomeu me prevario u puno stvari kroz nekoliko godina”, rekao je Mesi te otkrio kako je zbog sporta puno propatio, a u tokom celog razgovora jednom je zbog nečega i zaplakao, ali nije hteo da otkrije tačno zbog čega.

Divan gest Kristijana Ronalda: Dobio nagradu za najboljeg, pa je dao Levandovskom! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar