OTVORILA DUŠU

Seka o VEŠTAČKOJ OPLODNJI: Sve što dobro dolazi, dobijamo od Boga! Život ti uvek da izbor!

Zamišlja da ima petoro dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Seka Aleksić
ScreenShot Instagram

Seka Aleksić neko je ko je, reklo bi se, sebi obezbedila udoban i zdrav život. Žena je sa ostvarenom karijerom, posvećena supruga i brižna majka dvoje dece. Ona ne krije da je za mnoge stvari u životu što je dobila zaslužna njena vera u Boga, kao i da se sve dešava sa božijom promisli. Ona smatra da joj život nikako ne bi bio promašen, čak i da nije bila na veštačkoj oplodnji, ali i priznaje da zamišlja porodicu sa petoro dece.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

DOM Seke Aleksić ukrašen sa puno LJUBAVI pred praznike, pogledajte samo ovaj DETALJ na stepeništu (FOTO)

“Osoba sam koja bi volela da ima puno dece, a kada su neke brojke u pitanju ne bih da se izjašnjavam. Ali, recimo kad zamišljam neku sliku moje porodice u budućnosti, zamišljam mene i supruga sa petoro dece”, iskreno je rekla Seka u videu na svom Jutjub kanalu, a zatim je odgovorila na pitanje da li bi smatrala da joj je život promašen da joj nije uspela veštačka oplodnja.

“Naravno da ne bih. Sve što dobro dolazi dobijamo od Boga i ko zna da prepozna ta iskušenja koja prolazi, blago njemu. Ako ne zna, onda teško njemu. Moramo se više obratiti na pravu adresu, a to je pričest, molitva, ispovest. To su neke osnovne stvari koje čovek treba da promeni i uradi da bi nešto dobro dobio. Ne možemo da tražimo od boga stvari, a da ništa ne damo. Smatram da je meni i Veljku potomstvo došlo u pravom trenutku, onda kad je bog smatrao da je pravi momenat, iako smo čekali 7 godina. Stvari se dešavaju kad se čovek najmanje nada, a ja bih dodala i kada ih zaslužuje”, rekla je Seka.

Seki Aleksić nameštaj stiže iz Švajcarske, ikone dobija na poklon, a evo kako zove SVEKRVU

Pevačica je otvorena rekla da nikada nije bila u depresiji, ali da razume žene koje imaju post-porođajnu, kao i da je to sve sastavni deo života.

“Ne znam šta je depresija, nisam je nikad imala. Znam da imaju žene koje prolaze kroz postporođajnu depresiju i žao mi je. Neko sam ko gleda pozitivno na život i ko veruje u boga i znam da sve ono što dođe i neka iskušenja i lepe stvari, da su božija odluka i volja, i da tu ništa ne možemo da menjamo”, zaključila je Aleksićeva.

M.V.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Tesko da dolazi od boga. Ako je bog dao za pravo da se popovi voze u skupim dzipovima, bave pedofilijom!? Neka hvala, ne verujem.

    Odgovori

Ostavite komentar